'Ti možeš sve al' jedno ne'

Čolića i njegove pratitelje oduševio prizor s aerodroma u Nici: 'Ovo je trebalo doživjeti'

Foto: Promo
1/7
17.09.2023.
u 11:05

"Aerodom Nice Cote d'Azur pjeva 'Ti možeš sve al' jedno ne', kratko je poručio Čolić uz video koji prikazuje kako na aerodromu u Francuskoj okupljeni uglas pjevaju njegov veliki hit

Pjevač Zdravko Čolić jedan je od najpopularnijih glazbenika na Balkanu, a njegova popularnost nadilazi prostore bivše Jugoslavije. Potvrđuje to i snimka koja je nastala na aerodromu u Nici, a koju je na svom TikTok profilu objavio sam Čolić.

"Aerodom Nice Cote d'Azur pjeva 'Ti možeš sve al' jedno ne', kratko je poručio Čolić uz video koji prikazuje kako na aerodromu u Francuskoj okupljeni uglas pjevaju njegov veliki hit. Sve je poveo jedan od muškaraca koji je melodiju zasvirao na klaviru i zapjevao, a potom su mu se priključili i brojni okupljeni.

VEZANI ČLANCI:

Ubrzo se doznalo da je riječ o glazbeniku Slobi Dragoviću koji je nakon pjesme nagrađen gromoglasnim aplauzom.

@zdravko_colic Aerodrom Nice Cote d’Azur pjeva „Ti možeš sve al’ jedno ne” 🇫🇷🌹♥️ #zdravkocolic #timozessvealjednone #nice ♬ original sound - Zdravko Čolić

Snimka je oduševila korisnike interneta koji su komentirali kako su se "naježili od dragosti", kao i da su prizori prilično moćni i impresivni te da je ovo "trebalo doživjeti".

VIDEO Ove su hrvatske zvijezde imale problema sa zakonom, a jednog su prozvali i 'fantomom'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije