Pobjednik Eurosonga

Conchita se vratila kući! Dočekali su je kao kraljicu!

concita
Foto: Screenshot
12.05.2014.
u 12:37

Conchita Wurst vratila se u Beč nakon što je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu. Napravili su joj doček dostojan prave zvijezde...

Conchita Wurst vratila se u Beč nakon što je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu. Napravili su joj doček dostojan prave zvijezde. Conchita Wurst ili Thomas Neuwirth, poznatija i kao 'bradata pjevačica', osvojila je prvo mjesto pjesmom 'Rise Like A Phoenix'.

Prijenos je pratilo oko 180 milijuna ljudi u 45 zemalja diljem Europe i svijeta. Obožavatelji su polagali velike nade u nju, a strani mediji već su je nazvali 'kraljicom Europe'. Fanovi su joj na aerodromu u Beču noseći transparente pružili podršku, a bilo je i onih s lažnim bradama. Wurst se putem Twittera svima zahvalila.

>>Pogledajte kako transvestit Conchita izgleda bez brade i perike

Ključne riječi

Komentara 3

MA
matador007
15:23 12.05.2014.

Nad ovime se povraća svim normalnim ljudima,mogu ga dočekati samo kao kralja,jer nosi pišu među nogama,dakle nije žensko. A i sam je valjda svjestan toga da je sve to samo predstava i da 99% ovih što su ga dočekali,ne bii s njim u društvu prošetali gradom.Toliko o toleranciji i iskrenosti,gadite nam se svi!!!

VL
Vlado1111
20:22 12.05.2014.

Kako "nju"? To mora biti "njega". Koja je to glupost. Ako bi vam ja rekel da sam izvanzemaljac mi isto nebi vjerovali (ili mozda bi?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije