TEŠKO DJETINJSTVO

Cruise: Otac me napustio i zbog toga mi se život pretvorio u kaos

CRUISE
Pixsell
26.05.2010.
u 11:31

- Sjećam se da sam gledao svoga oca sa željom da ga razumijem. Nisam ga htio samo otpisati. Bio je izgubljen – rekao je Cruise u intervjuu za američki časopis Esquire.

Tom Cruise, koji posljednjih godina iznenađuje svojim ekscentričnim ponašanjem, zbog čega su ga prozvali najvećim holivudskim čudakom, otkrio je da uzrok njegove psihičke nestabilnosti možda leži u tome što ga je otac napustio još u djetinjstvu.

- Sjećam se da sam gledao svoga oca sa željom da ga razumijem. Nisam ga htio samo otpisati. Bio je izgubljen – rekao je Cruise u intervjuu za američki časopis Esquire.

Glumac je istaknuo kako je njegova majka sama vodila brigu o svemu, a kada ih je otac napustio, Tom ga dugo nije vidio.

- Nije nam pokušao pomoći financijski ni duhovno, a ja sam živio s posljedicama toga kaosa – ispričao je za svog pokojnog oca Thomasa Cruisea Mapothera III.

Kada je saznao da umire, posjetio ga je u bolnici.

- Znao je da je uprskao i duboko je žalio zbog toga. Mislim da je mučio samoga sebe, ljudi su skloni tome. Sve što sam mogao je reći mu: “Sve je u redu”. Nisam želio živjeti s krivnjom i kajanjem – rekao je glumac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije