Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA TRANSFORMACIJA

Dajana je u 'Životu na vagi' izgubila 60 kilograma, sada uživa u putovanjima i ovako izgleda

Život na vagi
Foto: RTL
1/9
22.04.2024.
u 08:00

Na društvenim mrežama ne skriva koliko joj se poboljšala kvaliteta života i u zadnje vrijeme često putuje, o čemu kroz brojne objave i fotografije informira svoje pratitelje na društvenim mrežama.

U sedmoj sezoni showa "Život na vagi" sudjelovala je i Dajana Milevoj koja se u show prijavila jer je htjela poboljšati kvalitetu života i to ponajprije u zdravstvenom smislu. U show je ušla sa 180 kilograma i zbog prekomjerne težine bila je zabrinuta za svoju budućnost i nadala se kako će sudjelovanjem u showu unijeti promjenu u svoj život i životne navike. U tome je i uspjela te je na finalnom vaganju imala 115,6 kilograma. Tijekom showa izgubila je 61,2 kilograma, što je 34,6 posto tjelesne mase. 

Na društvenim mrežama ne skriva koliko joj se poboljšala kvaliteta života i u zadnje vrijeme često putuje, o čemu u brojnim objavama i fotografijama informira svoje pratitelje na društvenim mrežama. Pohvalila se tako kako je uživala u Rumunjskoj, Poljskoj i sada boravi u Danskoj, a pratitelji joj često ispod objava pišu kako je njezina transformacija fascinantna i dive joj se.  Nakon završetka showa Dajana je na Instagramu sažela šest mjeseci sudjelovanja u showu koji joj je, kao i većini natjecatelja, promijenio život. 

 

 

VEZANI ČLANCI

"Kako opisati zadnjih šest mjeseci svoga života? Sa sigurnošću mogu reći kako je to gotovo nemoguće. Ali nemogućim i nezamislivim činilo se izgubiti 60 kg, pa eto, ostvarilo se. Kako pitam se? Uz pomoć prekrasnih ljudi koji su bili uz mene, uspjela sam. Ja, Dajana Milevoj, stojim na vagi pred cijelom Hrvatskom, s tolikim ponosom da ga riječima ne mogu opisati", napisala je u uvodu i nastavila:

"Proces je bio težak i nećemo si lagati, bilo je uspona i padova, provala, suza i smijeha. Ali koliko je bio težak, toliko je bio potreban i nužan. Uz sav sram, bol i tugu koju sam ponekad proživljavala, prevladali su sretni trenuci, a bilo ih je zaista mnogo. S ponosom mogu reći da sam napravila nešto za sebe. Napravila sam promjenu života koju 'vani' ne bih nikad mogla. Ovaj proces za mene nije gotov i sada sam već lagano zakoračila u realnost. Sada je na meni da položim test života i provjerim koliko toga sam naučila o sebi. Ja to mogu! Ja to moram! Ja to želim! Ja to znam! P.S. nikada ne zaboravi da moć pojedinca čuči u njemu samom."

VIDEO Party za pamćenje u zagrebačkom tramvaju: Dubioza Kolektiv iznenadila putnike koncertom usred dana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije