Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završeno snimanje

Damir Markovina u filmu “Drugi” bio i glumac i producent

Drugi (1)
Foto: Pixsell
1/5
20.03.2012.
u 09:00

Uz eminentna glumačka imena prvi se put u svijetu filma okušao i Zdravko Mamić koji je odigrao samoga sebe. Zadnju klapu glumačka je ekipa proslavila u jednom zagrebačkom klubu, a Damir Markovina zabavljao se u društvu kolegice Lane Barić

Prije tjedan dana pala je posljednja klapa na setu dugometražnog filma “Drugi” redateljice i scenaristice Ivone Juke koji govori o životima ljudi angažiranim oko sapunice simboličnog naziva “Zatočenici sreće”.

Snimanje filma trajalo je puna tri mjeseca pa se ekipa sastavljena od poznatih glumaca Damira Markovine, Lane Barić, Doris Šarić Kukuljice te djevojčice Helene Beljan odlučila zabaviti u zagrebačkom klubu.

– Nakon intenzivnog rada na ovom jako ambicioznom projektu trebalo nam je opuštanje – kaže Damir Markovina koji je u filmu imao dvojaku ulogu.

– U filmu tumačim lik Igora, izvršnog producenta sapunice, a kao Damir zaista sam bio u produkcijskoj ekipi. Film se snimao na 64 lokacije i ima više od 80 govornih uloga, a sve to je trebalo organizirati – kaže Markovina.

Uz Natašu Dorčić, Asju Jovanović, Natašu Janjić i mnoge druge glumce, ulogu je dobio i Zdravko Mamić koji glumi samoga sebe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije