NASTUP S GUDAČKIM ORKESTROM

Damir Urban morao je odgoditi svoj koncert u Rijeci, poznat je i razlog

Damir Urban nastupio u Varaždinu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/10
04.09.2024.
u 12:16

Sve kupljene ulaznice važeće su i za novi datum te ih nije potrebno mijenjati. Ukoliko publici novi datum ne odgovara, povrat novca za kupljene ulaznice moguće je zatražiti putem www.entrio.hr/refund web forme

Rasprodani koncert Urbana&4 s gudačkim orkestrom koji se trebao održati u petak, 6. rujna 2024. na žalost je odgođen zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta na riječkom području. Naime, izuzev padalina koje su trenutačno najavljene za petak 6. rujna, aktualna vremenska prognoza također onemogućava pravovremeno postavljanje bine te održavanje proba uoči samog nastupa a što je neophodno za kvalitetu samog koncerta. Obzirom da je sigurnost posjetitelja i kvaliteta nastupa najveći prioritet, sukladno odluci organizatora novi termin koncerta bit će u petak, 13. rujna 2024. od 21 sat na istoj lokaciji - Nugentov park.

Sve kupljene ulaznice važeće su i za novi datum te ih nije potrebno mijenjati. Ukoliko publici novi datum ne odgovara, povrat novca za kupljene ulaznice moguće je zatražiti putem www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 10. rujna 2024. u 10 sati. Ovaj termin je određen kako bi se oslobodile ulaznice za zainteresirane kupce koji ih nisu uspjeli kupiti za prvi zakazani termin rasprodanog koncerta sjajnog Damira Urbana i njegove četvorke uz gudački orkestar, a nema sumnje da će 13.9. biti pravi spektakl.

Glazbenim izletima i eksperimentima sa Gudačkim orkestrom, Simfonijskim orkestrom HRT-a, i filharmonijom ovjekovječio je svoja glazbena izdanja, udahnuo im novo ruho i dokazao da se zajedno sa svojom Četvorkom s lakoćom prilagođava klasičnim aranžmanima. Ispreplitanjem više žanrova i stilova dokazali su vrijednost svojih pjesama koje uvijek zvuče drugačije, ali opet posebno kvalitetno u svakom od glazbenih izleta. Od velikih koncerata uz Gudački orkestar, Urban i njegova Četvorka nastupali su u različitim formatima diljem regije, a među rasprodanim koncertima uključili su čak i klupske prostore.

GALERIJA Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

Damir Urban nastupio u Varaždinu
1/20
Ključne riječi

Komentara 1

MK
MKinkognito60
17:46 04.09.2024.

Ma baš nikakakva šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije