Otkucavanje

Daniel Radcliffe: Emma Watson navalila je na mene kao životinja

harry
Reuters/Pixsell
10.11.2010.
u 16:52

Uoči dolaska filma "Harry Potter i darovi smrti" u kina, Daniel je na televiziji ispričao kako ga je njegova kolegica iznenadila kada su snimali scenu poljupca

U filmu "Harry Potter i darovi smrti" Harry i ekipa malo su odrasliji i bit će isprepleten romansama. U jednoj sceni poljubit će se i vječiti najbolji prijatelji Harry, kojeg glumi Daniel Radcliffe, i Hermiona, odnosno Emma Watson. A prisjećajući se te scene, 21-godišnji Daniel je u ITV Daybreak showu ispričao:

- Pročitavši to u scenariju, mislio sam da će trenutak kada ćemo morati odglumiti poljubac biti nježan. No kada se to dogodilo, potpuno sam se iznenadio. Znate, Emma je pomalo strastvena kao životinja!... Navalila je na mene toliko da je naš kolega Rupert Grint morao izaći van iz sobe u kojoj smo snimali jer je skoro pukao od smijeha! S druge strane ne žalim se kada se sjetim koliki muškarci bi ubili da su mogli biti na mojem mjestu i ljubiti Emmu!

A što se tiče samog filma, glavi glumac je prokomentirao:

- Drugačiji je od prijašnjih dijelova. Nema više Hogwartsa i školskih uniformi, koje mi nimalo ne nedostaju jer sam zadnjih šest godina na setu proveo u njima! 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije