zadnji dani ljeta

Danijela Dvornik (55) oduševila pratitelje fotkom s plaže na kojoj je istaknula vitke noge i dekolte

Foto: Instagram
1/14
14.09.2022.
u 20:25

Danijela se nedavno preselila iz Zagreba u Sutivan na otoku Braču, u obiteljsku kuću Dvornikovih koju je renovirala. Otkako je otišla tamo, gotovo svakodnevno je na moru, pogotovo u ljetnim mjesecima kad uživa u kupanju.

Danijela Dvornik (55) pratiteljima na Instagramu je pokazala kako uživa u zadnjim danima ljeta. Kako živi na otoku Braču, more joj je svakodnevno pristupačno stoga je gotovo svaki dan na plaži, a sada je pozirala pratiteljima pored mora na klupici, u šarenom kupaćem kostimu. Fotografija joj je istaknula duge noge i dekolte. 

- Ta Jadranska sol, mene tjera u plač, jer ti ćeš na Hvar, a ja ću na Brač - uz fotke je napisala stih poznate pjesme "Jadranska sol".

Pratitelji su primijetili da joj život na moru prija jer na fotografijama izgleda sve mlađe i mlađe, a to su joj pisali i u komentarima.

"Ka cura! Moja prijateljica sve ljepša i mlađa", napisala je njezina prijateljica, a i drugi su se složili s njom.

"Prekrasna", "Danijela predobra si", "Mačka", "Baš ste zgodni", "Wow.. i badić je top", pisali su. 

I prije nekoliko dana pratiteljima je pokazala fotografije u istom kupaćem kostimu poručujući im da "nekima ljeto još uvijek traje". 

Inače, Danijela se nedavno preselila iz Zagreba u Sutivan na otoku Braču, u obiteljsku kuću Dvornikovih koju je renovirala. Njena kći Ella s obitelji se nedavno preselila u Istru, a unuke redovno posjećuju baku na Braču. Danijela često pratiteljima pokazuje kako se druže te što rade kada su Balie i Lumi kod nje.

VIDEO>>Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
20:30 14.09.2022.

A koja je pak ta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije