na instagramu

Danijela Dvornik otkrila što joj prolazi glavom dok uživa na otoku Braču: 'Naravno da ovo nije moj slučaj'

Foto: Instagram
1/10
07.09.2024.
u 09:00

"Znate li da 90 posto dnevnih misli koje nam prođu kroz glavu su misli koje sadržavaju prošlost. Kažu da dnevno čovjeku kroz glavu prođe 60.000 misli. Naravno da se ovo ne misli na slučajeve poput mene koji su na otoku... Tu dnevno prođe otprilike deset misli. Od toga ih je pet skroz bez veze, a drugih pet se ni ne sjećam", našalila se Danijela na Instagramu.

Danijela Dvornik često je aktivna na društvenim mrežama te dijeli različite situacije iz života i svoja razmišljanja, a ovog puta je otkrila što joj prolazi glavom dok uživa u miru koji joj donosi more i život na Braču. "Znate li da 90 posto dnevnih misli koje nam prođu kroz glavu su misli koje sadržavaju prošlost. Kažu da dnevno čovjeku kroz glavu prođe 60.000 misli. Naravno da se ovo ne misli na slučajeve poput mene koji su na otoku... Tu dnevno prođe otprilike deset misli. Od toga ih je pet skroz bez veze, a drugih pet se ni ne sjećam", našalila se Danijela na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Naime, Danijela živi u mjestu Sutivan, a pratitelji joj često pišu i da je sretnica što živi na otoku. Često se javlja na društvenim mrežama te pokazuje kako je uredila kuću, kako radi u vrtu, vježba i provodi dane. Nedavno je tako objavila fotografiju u bikiniju i pokazala kako provodi ljetne dane. "Ljepota u svakom pogledu", napisala je Danijela kratko, a pozirala je u kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu zavidnu figuru, a svoja leđa je okrenula kameri.

 Danijela redovito vježba te svoje rezultate pokazuje na društvenim mrežama, a nedavno je s pratiteljima podijelila u čemu je to ustrajna te što je pokreće u fizičkom i psihičkom smislu.  "I tako... jutro je započelo radom na sebi i baš sam ponosna na sebe. Čvrsta sam i postojana, ali bez upornosti ništa. Moram vam priznati da je moje vježbanje stup moje stabilnosti, kako fizičke, tako emocionalne i da mi je to postalo nužno poput vode. Jednostavno sve je bolje nakon treninga", zaključila je Danijela u opisu te objave, a u komentarima pratitelji su je odmah pohvalili. "Kad te vidim Danči, daješ mi gorivo", "Ženo, prelijepa si", "Ma bravo", "Svaka čast", pisali su.

GALERIJA Ovo su kandidati osme sezone 'Život na vagi'

1/14

Jednom prilikom je otkrila i kako izgleda ljeto na otoku.  - Ljeto je krenulo, a s njim i vrućine, netko ih ne može podnijeti ali ja uživam u slobodi i lakoći življenja koju ljeto neupitno pruža . Sve je puno vibrantnih boja,mirisa i ono sto možda na izgled ne izgleda lijepo, postane oku prihvatljivo. Nebo je plavije, more prozirnije, sunce sjajnije, a sa svim tim i raspoloženje bude bolje. Mjesto se polako puni turistima, domaćim ljudima koji samo ljeta provode na otoku - napisala je Dvornik i nastavila:

VEZANI ČLANCI: 

 

- Divan je bio ovaj mjesec lipanj koji polako odlazi, još se mogao doživjeti onaj mir i tišina ljetnih popodneva prije nego to sve zamjeni buka djece i odraslih koji cjelodnevno provode dane uz bazene, vika, smijanje.. glazba, pjevanje do kasnih sati,  gužve i lokalne zabave za koje ni dan danas ne znam jesu li organizirane za turiste ili domaće. Ali imat ću svoja rana jutra,  jedino vrijeme kada svi spavaju, da popijem svoju prvu jutarnju kavu u miru. Bez obzira na moje “brontulavanje”, ovo je ipak moje najdraže vrijeme u godini. I bez obzira na vrućine, bit će aktivno i bit će zabavno.

VIDEO Venecijanski filmski festival pun je elegancije i glamura: Evo tko su najbolje odjevene zvijezde

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
16:27 07.09.2024.

Pak o ovoj/ovima! Zakaj?

Avatar rubinet
rubinet
13:16 07.09.2024.

Nestao mi je komentar o tome što prolazi Dotičničinom glavom. Šteta,. Bio je dobar. A opet....vjerojatno ga ne bi shvatila....(znam kako čita ove komentare)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije