NA INSTAGRAMU

Danijela Dvornik otkrila zbog koga se uređuje: 'Uvijek moraš biti spreman jer nikad ne znaš što te čeka'

Foto: Instagram
1/21
19.11.2021.
u 11:00

"I neka je oblačno, i neka nije špica, i neka je otok, i neka nema ljudi, isto se ja sredim, stavim sunčane naočale i make-up, uredim kosu. Ne zbog drugih, nego zbog sebe i svog osjećaja. Rekla bi moja baka: 'Uvijek moraš biti spreman jer nikad ne znaš što te čeka'", napisala je.

Danijela Dvornik (54) na svojem je Instagram profilu objavila album fotografija na kojima se vidi kako šeće pustim otokom. Na Danijelinu licu vidi se koliko uživa, a to je potvrdila i svojim opisom. „I neka je oblačno, i neka nije špica, i neka je otok, i neka nema ljudi, isto se ja sredim, stavim sunčane naočale i make-up, uredim kosu, ne zbog drugih, nego zbog sebe i svog osjećaja. Rekla bi moja baka: 'Uvijek moraš biti spreman jer nikad ne znaš što te čeka'“, napisala je te dodala hashtagove ''živite uvijek'', ''ništa mi neće ovi dan pokvarit'' i ''život uz more''.

U komentarima su je pratitelji podržali. „Ma uživaj Danijela i boli te briga… Svaki dan je Bogom dan“, napisala joj je jedna pratiteljica. „Preslatka si stvarno! Volim tvoj optimizam“, poručila joj je druga osoba, a dodali su i emotikone pljeskanja te joj poručili da tako treba.

Inače, Dvornik na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije različitog sadržaja. Najčešće se radi o malim svakodnevnim užicima, kao što je to slučaj i s ovom fotografijom. Influencerica na svojim društvenim mrežama pokazuje i kako vježba, što kuha, kako je uredila stan, ali i svoja druženja s unučicama Balie Lee i Lumi Wren. 

VIDEO Nakon voditeljskog gafa u emisiji ''Dobro jutro, Hrvatska'' HRT se ispričao gledateljima

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

T7
Toro. 71
11:10 19.11.2021.

Zasto je ova baba svaki tjedan u vl???

HR
Hrvatka
01:25 22.11.2021.

Niskoristi sa prebijelim umjetnim zubima.

AD
adminka
10:54 21.11.2021.

drago nam je da pratite zbivanja na otocima i u vrijeme van turističke sezone...znači jako je napeto tamo, je li? Danijela predvodi špicu? Zbilja odlična reklama za doći na ljeto??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije