prisjetila se

Danijela Dvornik pokazala detalj s vjenčanja s Dinom: 'Ovo tada nije postojalo kod nas'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/19
15.06.2022.
u 20:00

Danijela je na vjenčanju nosila ljubičastu kombinaciju kojoj je dodala bijeli ukras za glavu, a svoj izgled upotpunila je i ljubičastim ružem. Ove boje bile su i cipele koje je nosila i pokazala svojim pratiteljima.

Influencerica Danijela Dvornik (55) na svojem je Instagram profilu podijelila jedan detalj sa svog vjenčanja s kraljem funka Dinom Dvornikom. Danijela je podijelila na svojem InstaStoryju fotografiju cipela koje je nosila 1989. godine i otkrila koja se priča krije iza odabira i pronalaska cipela.

- Išlo se u Italiju po njih, jer ova boja nije postojala kod nas - prisjetila se pored fotografije cipela na petu jarke ljubičaste boje. - Ne mogu ih obuti više - dodala je te svoje osjećaje oko toga istaknula tužnim emotikonom.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Danijelina kći Ella prije nekoliko godina podijelila je fotografiju s vjenčanja svojih roditelja. Na objavi se vidi da je Danijela nosila ljubičastu kombinaciju kojoj je dodala bijeli ukras za glavu, a sve je upotpunila i ljubičastim ružem. Dino je nosio tregere, leptir mašnu i lennonice.

- Osamdesete su bile godine, kad su se oni vjenčali - napisala je Ella tada te stavila hashtag 'mama i tata'. Na fotografiji se vidi i glazbenik Neno Belan koji je prisustvovao tom događaju. "Kako su to bila bolja vremena. I danas mi zasuzi oko na njegove slike i pjesme", "Bili su to neki lijepo trenutci", "Slika je famozna, na njoj ljudi posebni, a vrijeme tj. 80-e iznimne", pisali su joj pratitelji tada u komentarima. 

VIDEO Promocija albuma Nine Badrić

 

Ključne riječi

Komentara 10

CE
centirion
21:02 15.06.2022.

Hoćete da komentiram, pa da mi date žuti? E ne može!!

LU
luckyluke1
22:48 15.06.2022.

Da je Dino imao normalnu ženu i danas bi još bio živ

SA
sargu123
09:50 16.06.2022.

Malo pretjerujete s tom obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije