Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna romansa

Danijela Dvornik uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim odvjetnikom!

danijela dvornik
Foto: Instagram
1/6
27.10.2015.
u 08:53

Udovica kralja funka Dine Dvornika ponovo je zaljubljena, a njeno srce prije dvije godine zarobio je zagrebački odvjetnik dalmatinskih korijena

Sredinom kolovoza udovica kralja funka Dine Dvornika na svom Facebook profilu dala je naslutiti da je ponovo zaljubljena. 

– Ljubav je jedna nova ljubav koja se dogodila, a nije od jučer – napisala je između ostalog tada tajanstvena Danijela, što je mnogima bilo dovoljno da zaključe da je u njen život nakon životnog brodoloma konačno ušla osoba koja je osvojila njeno srce.

Da njena romansa s novim muškarcem ne traje od jučer, potvrdio je i T-portal koji piše da Danijela svoju ljubavnu vezu s tajanstvenim muškarcem dalmatinskih korijena skriva već dvije godine. Njeno srce navodno je osvojio zagrebački odvjetnik u tridesetim godinama, a svoju vezu Danijela nije htjela komentirati. 

Ipak, da je veza ozbiljna, potvrđuje i činjenica da je ovo ljeto udovica Dine Dvornika svog novog odabranika upoznala s kćeri Ellom koja posljednjih godina živi u Londonu. 

Da je sretna i zaljubljena, Danijela je potvrdila i u ožujku u intervjuu za Hera Znanje. – Ne volim pričati o svom privatnom životu, jer već sam jednom dijelila život s javnošću…ali postoji netko u mom životu, koji je došao u pravi trenutak,dokazao mi da još postoji pokoji primjerak muškarca koji ima hrabrosti, duha i ludosti da mi zarobi srce. I da, ima prosječnu hrvatsku plaću, za sada. Novac mi nije nikada bio glavno mjerilo, puno važnije mi je da voli život i da se dobro nadopunjujemo. Ja sam „old fashion girl u novom obliku“. Kad nekoga volim, onda radim sve da udovoljim bez očekivanja i kalkuliranja. I to mi se uvijek na najljepši način vrati. Ljubav je davanje i primanje, obostrano. Uživam u svakom trenutku – kazala je tada Danijela i dodala da je Dino bio njena velika ljubav i da će bez obzira na sve takav ostati u njezinu srcu.

>>Danijela Dvornik: Ljubav je jedna nova ljubav koja se dogodila, a nije od jučer

>>Možete li je prepoznati? Ova fotografija postala je pravi hit odmah nakon objave

Komentara 38

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:21 27.10.2015.

"Ne volim pričati o svom privatnom životu" - HAHAHAHA .. ovo kaže žena koja je mjesecima puštala televiziju u svoju spavaću sobu. majko mila, može li se biti licemjerniji???

Avatar links
links
09:14 27.10.2015.

čime je žena Dine Dvornika zaslužila biti na naslovnici, tko je ona, zašto vam je bitna???

Avatar navijač
navijač
09:10 27.10.2015.

Čudo da se nije zaljubila u nekog svojih godina i sa stvarno prosječnim primanjima. To su ljudi koji su naučili živjeti na visokoj nozi a da nerade ništa i još da se o njima stalno priča a ništa im nije sveto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije