Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina karijere

Danijela Martinović pjevala je u rasprodanom Lisinskom, a u publici joj je podršku dao i Grašin vjenčani kum

Foto: Željko Hladika/Pixsell
1/16
09.03.2022.
u 08:31

Na pozornici su joj se pridružili i njezini prijatelji glazbenici Vesna Pisarović i Marko Tolja s kojima je otpjevala neke svoje skladbe.

Danijela Martinović u rasprodanoj dvorani Vatroslav Lisinski sinoć je održala koncert "Otvoreno srce" i s publikom i prijateljima je na Dan žena obilježila i trideset godina glazbene karijere. Na pozornici su joj se pridružili i njezini prijatelji glazbenici Vesna Pisarović i Marko Tolja s kojima je otpjevala neke svoje skladbe.

U prvom redu u publici bila su poznata estradna imena; voditeljice Mirna Maas Batinić i Monika Olujić, Sandra Perković, Iva Todorić i poznati slovenski chef Tomaž Kavčič. Danijelu i Tomaža veže dugogodišnje prijateljstvo baš kao što ga isto to prijateljstvo veže i s Petrom Grašom s kojim je pjevačica bila 24 godine u vezi, pa je Petar upravo Tomaža odabrao za jednog od svoja tri kuma nedavno na vjenčanju s Hanom Huljić. 

- Moj prijatelj, moj treći brat. 22 godine od prvog susreta. Sanjar, vizionar, dječak u odijelu čovjeka. Vjerovao je samo svom srcu i dobio svoju prvu Michelin zvjezdicu. Svijet je napokon saznao ono što ja već dvadeset dvije godine znam - napisala je Danijela prije dvije godine Tomažu nakon što je njegov restoran dobio Michelin zvjezdicu.

Danijela je sinoć publici otpjevala pjesme koje su obilježile njezinu uspješnu karijeru, a publika je pjevala s njom cijelo vrijeme i jedva su je pustili s pozornice, a pjevačica im je obećala ponovno susret uskoro jer je bilo puno onih koji nisu uspjeli nabaviti ulaznicu jer je koncert bio rasprodan prije više od deset dana. 

VIDEO Sanja Brajković s Radija Sljeme: "Četiri desetljeća još sam svježa i željna posla, nije mi dosadio"

 

Komentara 1

LI
liliZG
13:44 09.03.2022.

pa normalno, i ona mu mušterija a sve torte iste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije