brak na prvu

Dario iskreno o bivšoj s kojom se čuo za vrijeme showa: 'Prošli smo odrastanje skupa'

Foto: RTL
1/10
02.03.2023.
u 11:13

U emisiji je razgovor tekao malo drukčije, naime, Crnković je rekao da je pisao poruke s osmjehom kada je razgovarao s bivšom. Podsjetimo, Dario i Petra imaju turbulentan odnos. On joj je u jednoj epizodi kazao kako je sponzoruša i kako 'takve kao što je ona nađe na svakom ćošku'

Kandidat showa 'Brak na prvu' Dario Crnković je jučer u showu, priznao dečkima da je nedavno obnovio kontakt s bivšom djevojkom zbog koje se preselio u London. Sada je otkrio da među njima nema ništa osim prijateljstva, te da su zajedno pošli odrastanje. 

"Uh, s bivšom se tako poklopilo da je bila u Hrvatskoj i da smo odlučili popričati nakon četiri godine što se nismo čuli. Budući da Petra i ja imamo prijateljski odnos, to nije bio problem. Između mene i bivše nema nikakvih osjećaja osim uspomena na koje se možemo nasmijati. Prošli smo odrastanje skupa i bilo mi je drago da odemo na piće i da ju pitam kako je. A i da se ispričam za neke stvari koje sam mislio da su tad bile ispravne, a nisu. Mi sad vodimo svoje živote i ja joj kao prijatelj želim svu sreću ovog svijeta. Nije mi više napeta, a nisam ni ja njoj" rekao je Dario za RTL
U emisiji je razgovor tekao malo drukčije, naime, Crnković je rekao da je pisao poruke s osmjehom kada je razgovarao s bivšom. 

''Počeli smo malo pričati i trebali bismo otići na večeru, ali malo me 'trta''', priznao je iskreno, a dečki su ga podržali.
''Bilo mi je drago kad mi se javila… Prvi put pišem poruke s osmijehom'', nastavio je Dario.

Podsjetimo, Dario i Petra imaju turbulentan odnos. On joj je u jednoj epizodi kazao kako je sponzoruša i kako 'takve kao što je ona nađe na svakom ćošku'. Dario je tada u showu otišao pronaći Petru koja mu i dalje pokušavala objasniti da ne voli njegovu vulgarnost, a i ostali su mu kandidati rekli da njegovi postupci nisu u redu. Saša je pokušala umiriti Darija, no Lorena je smatrala da je problem što su se rodile simpatije između Darija i Saše, a ni Manueli nije jasno zašto se Saša toliko uzbudila oko situacije između Petre i Darija. „Petra mu nije rekla što joj smeta, znači, nemaju komunikaciju!“ zaključila je Manuela.

Na putu kući i Petra mu je bezuspješno pokušavala objasniti gdje je pogriješio dok je njemu smetalo što mu sve prije nije rekla. „Ja tebi uvijek sve kažem iskreno kako je, pa čak i da mi se Saša sviđa. Ti meni pričaš skroz neke druge priče i upalile se kamere i sad ti mene po*ereš. Zašto mi to nisi rekla ujutro?“ zanimalo je Darija. „Spojili su seljaka i sponzorušu“, nastavio je kad su došli u stan, a Petra mu je rekla kako ona njega nikad nije tako nazvala dok on nju stalno vrijeđa.

„Takvih žena nađem na svakom ćošku; napucane botoksom, usne, takvih ima koliko hoćeš ako ćemo iskreno!“ rekao je. „Koliko god mene udarali neću vratiti istom mjerom jer to govori više o njemu nego meni“, rekla je Petra, a Dario je nastavio s vrijeđanjem:

„Takve cure kao što si ti vidim svake subote u noćnim klubovima i takvu curu nikada ne bih ženio! Za mene su to jeftine žene i uvijek će tako biti.“

Dario je na kraju zvao Sašu da ga primi kod sebe u sobu jer ga je Petra izbacila iz kuće, no ona ga je odmah odbila jer ne želi ni s kim dijeliti prostor.

„S jedne strane mi je žao zato što u showu nisam pronašla osobu koju sam htjela. Isto sam u ovaj show ušla s očekivanjima da ću pronaći muškarca za sebe s kojim ću imati lijepu priču, i to se nije dogodilo i zbog toga mi je žao. Nije mi žao jer sam upoznala prekrasne ljude. Nije mi žao ni što sam upoznala Darija, samo bih voljela da sam ga upoznala na neki drugi način. U globalu, nije mi žao, žao mi je što je tako završilo“, kroz suze je rekla Petra.

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:21 02.03.2023.

Maliii saberi se, još moraš puno žganaca pojesti da privučeš žensku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije