Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Petra se svađala s Darijem, a Miljana izbjegavala odgovoriti laže li o svojim godinama

Brak na prvu
Foto: RTL
1/10
02.03.2023.
u 08:23

"I dalje joj ne vjerujem. Pitala sam je za godine, a ona je meni uspješno izbjegavala dati odgovor. Kužim sve te njene stvarčice", rekla je Lorena. Miljana pak smatra da su se žene urotile protiv nje i da je raspravu morala završiti kako se sve ne bi pretvorilo u opći kokošinjac

Parovi su stigli na pitoreskno imanje na kojem će provesti iduća dva dana, a u večerašnjoj epizodi bilo je vidljivo da su svi najmanje oduševljeni dolaskom Miljane i Marka A. Najviše trzavica tijekom vožnje opet se dogodilo između Tihomira i Manuele, a njihovu je raspravu čak u jednom trenutku pokušala zaustaviti Lorena. 

Kod bazena, Miljana je pozvala Tihomira na razgovor i oboje su se maknuli sa strane, a on je priznao da mu to laska.

- Ne podržavam nikakvo isključivanje, kroz razgovor sam vidio da im je krivo - rekao je Tihomir, dodavši kako se ne slaže s mišljenjem svoje supruge.

Manuela je Tihomira optužila da mijenja mišljenje te da se u razgovor s novim parom pretvarao da mu odgovaraju, a zapravo nije tako. 

- Ne mogu smisliti ove dvoličnosti. Tebi govorim, dvoličan si i prevrtljiv - poručila je suprugu, dignula se i otišla s Lorenom. 
- Više puta me već ostavila bez teksta, ali ovo da sam dvoličan me baš pogodilo. Sad je i meni dosta, treba jedPočelo je i muško druženje, a Dario je vrijeme iskoristio kako bi im opet prepričao incident s Petrom i bazenom, pokušavajući se opravdati.

Dario je, uz to, priznao dečkima da je nedavno obnovio kontakt s bivšom djevojkom zbog koje se preselio u London.
''Počeli smo malo pričati i trebali bismo otići na večeru, ali malo me 'trta''', priznao je iskreno, a dečki su ga podržali.
''Bilo mi je drago kad mi se javila… Prvi put pišem poruke s osmijehom'', nastavio je Dario.
nom povući crtu - priznao je Tihomir.

Brak na prvu
1/223

Djevojke su tijekom večeri ignorirale Miljanu, a predvodnice u tom planu bile su Manuela i Lorena. Manuela je direktno pitala Miljanu zašto misli da je dobrodošla u njihovo društvo nakon što ih je s Markom komentirala i tračala tijekom posljednje ceremonije.
Pitanje "koliko ti imaš godina" pokrenulo je ogromnu svađu između kandidatkinja, konkretno Lorene i Miljane. Najmlađa među njima smatra da Miljana laže koliko ima godina. Rekla im je da je navršila 28, a Lorena je navodno saznala da je '89. godište.

"Zašto sam ja čula da si ti '89. godište? To mi je netko iz produkcije rekao", rekla joj je za stolom. "Ne znam, pitaj produkciju", rekla je Miljana i dodala: "Stvarno trebamo raspravljati o mojim godinama?". Kasnije je u izjavama rekla kako joj je strašno što se o tome uopće razgovara jer ona nijednu od njih nije pitala za dob.

"I dalje joj ne vjerujem. Pitala sam je za godine, a ona je meni uspješno izbjegavala dati odgovor. Kužim sve te njene stvarčice", rekla je Lorena. Miljana pak smatra da su se žene urotile protiv nje i da je raspravu morala završiti kako se sve ne bi pretvorilo u opći kokošinjac.

"Neću da ovo ide u kadar, ovo je prenemaganje. Glupa mi je priča da razgovaramo o mojim godinama. Hoćeš da ti pokažem svoju osobnu iskaznicu?", govorila je za stolom. Kasnije je produkciji rekla da pogode koliko ima godina, odnosno po tom se pitanju nije htjela izjasniti.

''Kad me netko pita i ne vjeruje mi oko godina, prvo što radim je vadim osobnu i pokazujem je. Ona to nije napravila, tu su neke muljaže'', zaključila je Lorena.

 

Po povratku kući, djevojke su prepričale dečkima događaje s večere te su nastavili druženje uz pjesmu i zagrljaje – bez Miljane i Marka A.

VIDEO Rođeni su krivog rodnog identiteta, prebrodili unutarnju borbu i postali svjetski poznati

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije