Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši nogometni reprezentativac

Dario Šimić i samozatajna supruga Jelena nakon dugo vremena zajedno u javnosti

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/22
01.02.2024.
u 21:40

Bivši nogometaš Dario Šimić sa suprugom Jelenom uhvaćen je u zanimljivom izlasku, a osmijeh s lica nisu skidali.

Umirovljeni bivši nogometni reprezentativac Dario Šimić i njegova supruga Jelena snimljeni su prošle srijede na proslavi rođendana jedne agencije za nekretnine u Zagrebu, a to im je ujedno bio i jedan od rijetkih zajedničkih izlazaka. Zaljubljeni i bračni par za tu se priliku 'skockao', a zagonetna brineta Jelena zablistala je u ružičastom odijelu, oversized sako, a ispod je nosila svijetli svileni top. Kosu je skupila u punđu, a dok je njezin suprug Dario odjenuo klasično modro odijelo te je igrao 'ziheraški'.

Ovaj par svakako je jedan od onih za koji se nikada nisu vezali skandali, a u sretnom su braku već 24 godine. Roditelji su četvorice sinova, a 20-godišnji Roko talentirani je nogometaš koji igra za Red Bull Salzburg. - Svi smo subjektivni prema djeci, ja sam sretan jer uživaju u tome što rade. Roko je sad u Salzburgu, lijepo mu je, uči jezik, ide biciklom na trening jer su tamo staze zastupljene, nije samo razmišljanje tko će kakav auto voziti - izjavio je Dario jednom prilikom za domaće medije. Osim Roka, imaju sinove  Viktora, Nikolasa i Davida, a najmlađi ima Down sindrom o čemu je ovaj atraktivan par otvoreno govorio za javnost. 

- Obitelj je temelj svega i ne kaže se bez razloga da sve kreće od obitelji. Danas sam sretan roditelj četvorice sinova, moj brat Josip također ima četvero djece, a sestra Mihaela, koja živi u Splitu, petero. Unatoč obavezama i ubrzanom ritmu života, često odemo mami nedjeljom na ručak. Božić uvijek provodim kod kuće u krugu obitelji, to je ipak poseban blagdan - izjavio je Dario ranije. A da je nogometašu obitelj na prvom mjestu dokazuje i činjenica da je tijekom godina bio spreman žrtvovati puno toga kako bi omogućio svom sinu Davidu najbolje moguće odrastanje – unatoč dijagnozi Down sindroma koja je cijeloj Šimić obitelji promijenila život iz temelja.

 

31.01.2024., Zagreb- Svecana proslava 20. godina agencije za nekretnine Opereta u HNK. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI: 

 

- Da David ima kromosom viška, doznali smo odmah nakon rođenja. To je situacija na koju, koliko god se pripremali, ne možete biti spremni. U tom nam se trenutku svijet srušio, bojali smo se, plakali, nismo znali što nas čeka. S odmakom od četiri godine žao nam je svake suze koju smo pustili i svake sekunde u kojoj smo se bojali. Istina, život nam se promijenio, ali ne u negativnom smislu, nego upravo suprotno. Zbog njega smo postali plemenitiji ljudi, snažniji kao roditelji i povezaniji kao obitelj - ispričao je svojedobno Šimić za časopis Story.

 

1/12

 

Podsjetimo, bračni par se, kao što smo već rekli - rijetko pojavljuje u javnosti, a posljednji smo ih put imali priliku vidjeti na jubilarnom 50. rođendanu Nine Badrić prije dvije godine. Dario je izgradio karijeru igrajući za Dinamo, Inter Milan, A.C. Milan i Monaco, a bio je i hrvatski reprezentativac. Danas živi povučenim životom.

 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije