Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCER

Dean Kotiga opet nasmijava obožavatelje: 'Moje je tijelo hram'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
05.08.2020.
u 07:00

Odlučio sam na svoju novu majicu staviti upravo tu poruku kao jednu od mojih najprepoznatljivijih fraza, koju je inače i Hrvatsko društvo influencera 2019. nagradilo za najbolji Instagramski motto za posljednja dva kvartala 2019. godine - objasnio je Dean

Dean Kotiga, najpoznatiji lokalni, ako ne i regionalni influencer i lovac u kvizu "Potjera", poput najvećih svjetskih zvijezda predstavio je i svoju majicu s natpisom, koju je prezentirao na Instagramu. Na crnoj majici piše  'Moje je tijelo hram', a Kotiga je detaljno objasnio zašto. 

1/9

- Naravno da ja kao lokalni, ako ne i regionalni influencer moram poput svih uvaženih kolega i kolegica paziti na svoje tijelo, zbog čega sam i snimao mnogobrojne edukativne-informativne videe o zdravoj prehrani kao i sad već legendarne Instagram lajvove u kojima sam jeo žitarice. Obzirom da je već i ptičicama na grani poznato, i poprilično očito kad se malo bolje razmisli, kako je moje tijelo hram, odlučio sam na svoju novu majicu staviti upravo tu poruku kao jednu od mojih najprepoznatljivijih fraza, koju je inače i Hrvatsko društvo influencera 2019. nagradilo za najbolji Instagramski motto za posljednja dva kvartala 2019. godine!!

Foto: Instagram screenshot

U tom smislu sam htio i vama omogućiti da i vaša tijela budu hramovi, i da svima ostalima možete jasno dati do znanja kako kao i ja vodite računa o sebi, i da onda vaša tijela i moje tijelo barem nekako budu povezani ovog ljeta a možda i zauvijek!!!  - napisao je Dean i dodao da je dodao još neke stvari u ponudu.

- Ubacio sam i fotku zdjele iz koje sam upravo pojeo salatu od krastavaca, paradajza i tikvica iz maminog vrta, jer takvo tijelo ne dolazi samo od sebe nego se takav hram - kako je i prikazano na majici - mora graditi postepeno ali vjerodostojno kamen po kamen odnosno krastavac po krastavac! - u svom je silu napisao Kotiga. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DV
dvor
20:01 06.08.2020.

Šta je Dejanu?

MR
mrkvax
08:15 05.08.2020.

Kako je Krešo završio u Radničkoj Fronti...? Kao da je Kotiga završio U HSP-u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije