Američki bend

Death Cab for Cutie potvrdili svoj dolazak na 10. INmusic festival

In music
Foto: Promo foto National Geographic
26.01.2015.
u 17:37

Poznati američki bend Death Cab for Cutie na INmusic festivalu predstavit će svoj novi album koji su najavili za ožujak 2015. godine

Death Cab for Cutie, bend koji je u svojoj karijeri sedam puta nominiran za prestižnu glazbenu nagradu Grammy, pridružuje se sad već zavidnoj listi izvođača koji će prohujati pozornicama desetog jubilarnog izdanja INmusic festivala.

Poznati američki bend Death Cab for Cutie na INmusic festivalu predstavit će svoj novi album koji su najavili za ožujak 2015. godine. Do sada su izdali sedam studijskih albuma, a prvi veći uspjeh ostvarili su četvrtim albumom Transatlanticism iz 2003. godine. Tim albumom postigli su i prvi komercijalni uspjeh, a pojedini singlovi našli su se i na soundtracku gledanih serija poput Six Feet Under, CSI: Miami ili Californication. Najveći singl u karijeri im je You Are A Tourist sa sedmog studijskog albuma Codes and Keys iz 2013. godine. Videospot za tu pjesmu ostao je zabilježen kao jedini spot koji je snimljen u jednom jedinom kadru, uz inovativne projekcije, plesače i glumce. Važno je napomenuti da je bend u svojoj karijeri ukupno 7 puta bio nominiran za prestižnu glazbenu nagradu Grammy. Cijenjeni su među glazbenicima, a odazvali su se i pozivu velikoga Neila Younga, koji ih je ugostio na svom dobrotvornom koncertu kojeg organizira jednom godišnje u Kaliforniji.

Na ovogodišnjem INmusicu imat ćemo priliku prvi puta čuti njihov najnoviji album Kintsugi, čiji je izlazak najavljen za ožujak ove godine. Na INmusicu će se predstaviti na OTP World Stageu.

ULAZNICE

Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj. 

>>PLACEBO prvi headliner 10. jubilarnog izdanja INmusic festivala

Komentara 1

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
22:34 29.01.2015.

svi regionalni festivali ove godine in music volt siget rock am ring su bitno lošiji nego prošle godine ... prošle godine se nisam mogao odlučit na koji da neidem a ove na koji da idem možda in music eagle off death metal ali kaj oni imaju reći poslje qotsa-a prošle godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije