'Malo joj za sriću triba'

Debakl Doris Dragović: Na beogradski koncert skoro nitko nije došao

doris dragović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
14.02.2014.
u 22:55

Doris Dragović održala je koncert u skoro praznoj Kombank Areni, iako je to bio njezin prvi beogradski nastup nakon 25 godina...

Doris Dragović održala je koncert u skoro praznoj Kombank Areni, iako je to bio njezin prvi beogradski nastup nakon 25 godina. Pjevačica je jedva skupila 1500 ljudi, pišu srpski mediji. Iako spomenuta Kombank Arena može primiti 20 tisuća ljudi, pojavilo ih se svega njih 1500.

Prema pisanju Kurirovog novinara, dvorana nikad nije bila praznija, a pred VIP ulazom nije bilo nikog. Doris je pozdravila beogradsku publiku čestitajući im Valentinovo, uz želje da se što prije zaljube. Otvorila ga je pjesmom 'Marija Magdalena'.

Iako je koncert najavljen odavno, uspjela je u pretprodaji za beogradski koncert prodati svega 1000 ulaznica. Budući da je i za novosadski koncert prodala jako malo ulaznica, tek nešto više od 500, organizatori su ga premjerstili u malu dvoranu, čiji je kapacitet oko tri tisuće mjesta, javljaju srpski mediji.

Foto: Tino Juric/PIXSELL

>>Doris Dragović: Voljela bih se u Beogradu sresti s Brenom!

Ključne riječi

Komentara 183

OM
omer
08:27 15.02.2014.

Pa ni doma u hrvatskoj ne prolazi bolje,ali ovo je sramota, malo je dinara zaradila,,,,,,,,,,,,,,

JZ
joe-zg
07:21 15.02.2014.

Judine škude...

JU
JureFr
07:17 15.02.2014.

Hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije