nastavak suđenja

Debbie Rowe: Michael Jackson se drogirao i zato je umro

debbie rowe
BigPictures/PIXSELL
26.07.2013.
u 10:23

Majka Jacksonove dvoje djece na sudu je potvrdila da se kralj popa godinama drogirao i da je bio ovisnik

Debbie Rowe, nekadašnja medicinska sestra Michaela Jacksona i majka njegove dvoje djece, na sudu je potvrdila da se kralj popa godinama drogirao, da je bio ovisnik i da je to uzrok njegove smrti.

Otkrila je da je Michael još osamdesetih godina zloupotrebljavao liječničke recepte. Također, navela je da je Michael naredio svom bivšem doktoru Arnoldu Kleinu da mu da Demerol i Vistaril u isto vrijeme.

Majka Jackson navodi da je Michael bio veoma bolestan i da nikome nije bilo stalo do toga u kakvom se stanju njen sin nalazi, već su svi samo htjeli zaraditi na njemu.

 Moj sin je bio bolestan. Nitko nije tražio da se pozove liječnik, nitko se nije zapitao kako je on? Kompanija AEG nije imala obzira već ga je forsirala da održi koncert  rekla je mama Jackson.

>>Conrad Murray obitelji Jackson: Prestanite ili ću vas uništiti!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije