Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Denis Latin objavio fotografiju koja je nastala prije skoro 30 godina! Biste li ga prepoznali?

Denis Latin
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija
1/8
29.06.2024.
u 09:24

Emisiju "Napokon nedjelja" Latin je uređivao i vodio za TV Mrežu za koju je radio i emisiju "Otvoreni globus Denisa Latina".

HRT-ov urednik, voditelj i novinar Denis Latin (58) često svoje uspomene dijeli na društvenim mrežama, a ovoga puta javio se na Facebooku s fotografijom nastalo prije skoro 30 godina. Latin je objavio nekoliko fotografija, a pored je napisao: "Napokon nedjelja! Mreža, 1997.!" Inače, emisiju "Napokon nedjelja" Latin je uređivao i vodio za TV Mrežu za koju je radio i emisiju "Otvoreni globus Denisa Latina". 

Denis se na Facebooku često javi, a jednom prilikom se tako prisjetio i vođenja novogodišnjeg programa. - Novogodišnji program na HRT-u 1994. godine. Urednica je bila Ksenija Urličić - napisao je Latin o opisu fotografije na kojoj pozira u elegantnom odijelu s leptir mašnom. 

Inače, Latin je novinarsku karijeru počeo kao 16-godišnjak u rodnom Šibeniku, gdje je surađivao u dopisništvu Slobodne Dalmacije. Diplomirao je politologiju 1989. na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Na drugoj godini fakulteta bio je na audiciji za televizijskog novinara, nakon čega je počeo raditi kao reporter Zagrebačke panorame na HRT-u. Uređivao je i vodio Vijesti, Dnevnik 2, Dnevnik 3, emisiju "Slikom na sliku" te politički magazin "U potrazi".

Bio je šef ratnog studija u Sisku 1991. i Kninu 1995. godine, a najpoznatiji je po talk-showu "Latinica" u kojem je obrađivao važne društveno-političke teme i za koji je dobio nekoliko novinarskih nagrada. Danas u Informativno-medijskom servisu HRT-a uređuje brojne informativne televizijske formate poput news programa HRT4, Teme dana, emisije Otvoreno, Vijesti i Dnevnika.

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

MA
malosutra12
11:35 29.06.2024.

Nikada ovaj nije bio svoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije