Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Thomas Markle

Otac Meghan Markle idući mjesec očekuje čudo! Ispričao sve o kćeri i zetu, a unuke nije upoznao

Foto: REUTERS/CBS
1/7
28.06.2024.
u 23:30

Thomas Markle u više je navrata javno blatio svoju kćer Meghan Markle, a sada je otkrio kako idući mjesec - točno za rođendan očekuje čudo - upoznati svoje unuke koje još do sada nikada nije ni vidio...

Otac Meghan Markle, inače vojvotkinje od Sussexa u više je navrata šokirao svijet govorima i iznošenjem prljavog veša... Ovaj 79-godišnjak, Thomas Markle sada je ispričao kako su on i kralj Charles III. isti... S britanskim monarhom se usporedio u novom intervjuu, govoreći kako oboje imaju zdravstvenih problema te da su odbačeni od strane Meghan i princa Harryja. 

- Volio bih pričati s njim jer sam uvjeren da i on ima mnoga neodgovorena pitanja kao što i ja imam. Nijedan od nas ne zaslužuje da se tako ponašaju prema nama. On se liječi od raka, a ja nisam baš najboljeg zdravlja - ispričao je Thomas za Daily Mail Saturday. Meghanin otac suosjeća s kraljem i tvrdi da su na "istom brodu". - Imam jako puno pitanja koja bih volio pitati Meghan i Harryja. Glavno je: Zašto su, ne samo mene, već i kraljevsku obitelj i kralja, tretirali tako loše? - kazao je omraženi Thomas koji također s nekim izjavama nije ostao "dužan" svojoj kćeri Meghan Markle. 

Idući će mjesec Thomas napuniti 80 godina, a još uvijek nije upoznao svoju unučad - princa Archieja i princezu Lilibet. Meghan mu nije oprostila njegovo ponašanje uoči vjenčanja s princem 2018., kada je njezin otac dao niz intervjua medijima. - Imaju dva djeda koji ih žele viđati, jedan od njih je kralj. Nikad u svojih 80 godina nisam mislio da će mi biti isto kao i kralju - dodao je Markle. Thomas je istaknuo kako Meghanina i Harryjeva djeca dolaze u godine kada će početi postavljati pitanja i da je samo pitanje vremena kada će shvatiti što su sve propustili zbog toga što su njihovi roditelji 2020. napustili kraljevske dužnosti i preselili u Ameriku. Njegova jedina želja za nadolazeći rođendan jest čuti se s Meghan, iako zna da se to neće dogoditi. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/5

 

- Nadam se da se situacija može popraviti. Uvijek sam bio spreman napraviti to - dodao je Meghanin otac iako je javno blatio kćer i zeta proteklih nekoliko godina. Meghan i Harry bliski su s njezinom majkom Dorijom Ragland, ali s Thomasom nemaju nikakav odnos. Thomas čak nikada nije ni upoznao zeta. 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije