Uhvaćen na djelu!

DiCaprio ljubio tajanstvenu plavušu ispred Rihanninih očiju

rihanna leo
Foto: Pixsell
1/3
10.02.2015.
u 19:20

Čini se da ipak neće biti ništa od ljubavi između barbadoške ljepotice i šarmantnog glumca...

Nije prošlo ni mjesec dana otkako je u svjetskim medijima odjeknula informacija da šarmer Leo ponovo ljubi i to ni manje ni više nego barbadošku ljepoticu Rihannu.

Iako oni svoju vezu nisu ni potvrdili ni demantirali, njihova bliskost u posljednje vrijeme donijela im je titulu novog hollywoodskog para.

No, čini se da od njihove ljubavne priče ipak neće biti ništa. Naime, šarmantan glumac uhvaćen je kako se ljubi s tajanstvenom plavušom u jednom noćnom klubu. No to ne bi bilo toliko iznenađujuće da od Rihanne nije bio udaljen svega nekoliko koraka.

– Ljubili su se i nije ih uopće bilo briga hoće li ih netko vidjeti – izjavio je izvor za RadarOnline. Dodao je i kako pjevačica i glumac nisu bili zajedno u klubu.  – Rihanna je bila za stolom vlasnika kluba u prizemlju, a Leo u separeu blizu DJ pulta.

Čini se da  Rihanna zaista nema sreće u ljubavi. Nakon ljubavnog kraha s Chrisom Brownom i Drakeom odlučila je da više neće izlaziti s nezrelim muškarcima. No, i ovog puta je pokleknula, i ako je vjerovati glasinama, izvukla deblji kraj. 

>>DiCaprio i Rihanna opet zajedno na tulumu

>>Ako su oni novi holywoodski par, očekuje nas jako uzbudljiva godina!

Komentara 3

NN
nnina7
19:43 10.02.2015.

UH bas mi je zao....

LI
liliZG
10:48 11.02.2015.

nadam se da mu je ova brada priprema za neki film, u protivnom,...ajajaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije