Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s novim gostima

Dino Merlin drugu večer za redom oduševio publiku u prepunoj Areni Zagreb

Zagreb: Drugi koncert Dine Merlina u Areni
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/29
10.12.2023.
u 09:19

Još jedna čarobna noć obavijena istančanim ljubavnim tekstovima koji pogađaju u dušu i glazbom koja osvaja srca zasjala je za vječnost.

Više od pola godine željno i nestrpljivo iščekivali su se ovi koncerti sarajevskog glazbenog umjetnika koji u hrvatskoj metropoli već desetljećima uživa kultni status. Dino Merlin u petak je imao svoj prvi od četiri koncerta u Areni Zagreb u sklopu turneje "Mi", a nakon prvog, uslijedio je i drugi!

Brojna publika i sinoć je u glas pjevala sa popularnim glazbenikom koji je ljubiteljima istinske, kvalitetne glazbe drugu večer za redom pružio noć prepunu emocija s, ponovno, posebnim gostima. Ivana Banfić ponovno mu je bla gošća, a na pozornicu je sinoć izveo i Vesnu Zmijanac!

Još jedna čarobna noć obavijena istančanim ljubavnim tekstovima koji pogađaju u dušu i glazbom koja osvaja srca zasjala je za vječnost. Dojmovi sa spektakla, vatromet emocija u Merlinovoj izvedbi te neposredna veza s publikom, bit će upamćeni još dugo vremena kod zaljubljenika u njegove evergreene.

Zagreb: Drugi koncert Dine Merlina u Areni
1/29

A pamtit će i zagrebačka Arena rekord popunjenosti koji nikad do sada nije ostvaren. Bila je to Merlinova sedma puna Arena u nekoliko tjedana od ukupno čak 12 rasprodanih Arena u mjesec dana u regiji

Nesvakidašnjim spektaklom, pomno osmišljenim programom, odabirom pjesama, kako novih, tako i starih u sasvim novom ruhu, Dino Merlin još je jednom pokazao zbog čega osvaja publiku svih generacija. Sarajevski glazbeni čarobnjak sinoć je zablistao, baš kako se i očekivalo od najveće glazbene zvijezde na ovim prostorima. A ništa manje nije zasjala ni njegova publika koja ga je uglas pratila od prve do zadnje pjesme.

Prvu večer sa sobom je na pozornicu doveo Senidah u pjesmi “Dođi" i veliku zvijezdu 90-ih Ivanu Banfić u “Godinama". 

VEZANI ČLANCI

- Večeras si u toj haljini spektakl - pohvalio ju je Dino i zamolio publiku da joj glasno zaplješću.

- Volim kad smo ovako zajedno, kad pjevamo zajedno, glazba spaja ljude i budi ono najbolje u nama. Bliskiji smo jedni drugima, upoznajemo jedni druge, a kad nekoga upoznate nestanu predrasude i otvore se neka nova vrata, kao da uđe svjetlo u vaš svijet. Vi ste to svjetlo u mom životu, zbog ovako divnih ljudi moj život ima smisla - obratio se Merlin publici usred koncerta. Magična noć koja svakom čovjeku vrati nadu, vjeru u ljubav i bolje sutra tek je bila uvertira u glazbenu čaroliju koju će njegovi obožavatelji živjeti ovaj i idući vikend.  

VIDEO Sin Aleksandre Prijović zapjevao s mamom na koncertu

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Startrack
23:35 16.12.2023.

Za mene je dino visokokvalitetan muzicar. Plagijator? Tose zove cover i meni svejedno jel cover ili original. Evo bas slusam "Rane".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije