novi detalji o smrti

Djeca Michael Jacksona gledala su oca kako umire

paris jackson
Foto: pixsell
1/3
06.01.2011.
u 08:37

Jacksonov zaposlenik Alberto Alvarez izjavio je na suđenju u Los Angelesu kako su Paris i Prince uletjeli u sobu dok je doktor Murray pokušavao oživjeti njihovog oca. Šokantni prizor rasplakao je djecu koja su kroz suze dozivala oca.

Svjedočenje bivšeg zaposlenika preminulog Michaela Jacksona Alberta Alvareza u procesu protiv doktora Murraya ganuo je sve prisutne u sudnici u Los Angelesu. Naime, Alvarez je izjavio kako su djeca kralja popa uletjela u sobu i vidjela svog polumrtvog oca kojeg je doktor pokušavao oživjeti.

Šokantan prizor raspalako je 11-godišnju Paris i 12- godišnjeg Princea koju su kroz suze dozivali oca. Iako je Murray urlao da djeca izađu iz sobe jer ne smiju vidjeti oca u takvom stanju nitko se u velikom stanju šoka nije previše obazirao na njegove naredbe. Alvarezovo svjedočenje pogodilo je Janet Jackson koja je cijelo vrijeme odmahivala glavom, dok MIchaelova majka nije prestajala plakati sjedeći u sudnici.

Iako su napisane mnoge kontroverze o Jacksonu i njegovoj ulozi oca troje djece, kralja popa u nedavnom intervjuu koji su dali Oprah Winfery izjasnili su se kako je Jackson bio najbolji tata na svijetu, te da im jako nedostaje.  

Komentara 4

OK
okus
11:11 06.01.2011.

R. I. P.

IS
istima
12:42 06.01.2011.

nekad su ljudi pod normalno umirali u svojoj kući na svom krevetu okruženi najbližim članovima obitelji pa i djecom...... I to je bilo mnogo humanije no ovo današnje \'industrijsko\' umiranje u bolnici među ljudima kojima to ništa ne znači, aa koji se nerijetko čak i zabavljaju na račun toga......

FE
Felicijen
16:05 06.01.2011.

Zaboravili smo izgleda da je i smrt dio života....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije