Zavjera

Djeci T. Cruisea ispirali su mozak da mrze majku

nicole kidman
pixsell
13.07.2012.
u 21:15

U scijentološkom jeziku "preograničena osoba" je kategorija u koju su, osim Kidman, svrstali Hitlera, Napoleona, ali i šefove narkokartela.

Marty Rathbun 27 godina radio je u scijentološkoj crkvi i tvrdi da su djeci Nicole Kidman i Tima Cruisea sljedbenici te sekte ispirali mozak govoreći ružno o Australki. Rathbun kaže da je upravo to razlog zbog kojeg su oni puno bliži s Tomom nego s Nicole. Danas 19-godišnja Isabella i 17-godišnji Connor, kao djeca su dolazili u pratnji oca u prostore crkve, gdje su im govorili da ih majka ograničava u prakticiranju vjere zbog čega s njom ne smiju govoriti, a kamoli joj se povjeravati. 

Rathbun je izjavio da su djeca u njegovoj blizini Tomu govorila kako napreduju \"lekcije\". U scijentološkom jeziku \"preograničena osoba\" je kategorija u koju su, osim Kidman, svrstali Hitlera, Napoleona, ali i šefove narkokartela. Cruiseov glasnogovornik Rathburnove izjave naziva lažnima, no svjetski mediji već danima izvještavaju da je upravo Nicole Kidman pomogla savjetima Katie Holmes kako da osigura slobodu kćeri Suri. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije