Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršena figura

Djevojka Marka Pecotića pokazala zavidnu liniju i izdanje u kojem je rijetko viđamo

Split: Marko Pecotić Peco i Silvija Dvornik po prvi puta u javnosti nastupili zajedno na prvoj večeri Adventa na Prokurativama
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
19.05.2023.
u 10:50

Silvia Dvornik na Instagramu je objavila fotografiju u sportskom izdanju i pokazala kako zavidnu liniju ima

Silvia Dvornik, partnerica Marka Pecotića objavila je na Instagram storyju novu fotografiju na kojoj je pozirala u sportskom izdanju i pokazala savršenu liniju za koju su zaslužni i redoviti odlasci u teretanu. Na društvenim mrežama obično je vidimo u svečanijim izdanjima, a sada je pokazala i kako joj sportski stil odlično pristaje i za šetnju u prirodi odabrala je plave tajice koje su istaknule njezine vitke noge te bijeli top. 

Za romansu tenora Marka Pecotića i pjevačice i modne stilistice Silvije Dvornik doznalo se prošle godine u listopadu, a uskoro je i sam Pecotić priznao kako se nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene s kojom ima dva sina, te je nakon toga otkriveno i kako je njegova nova ljubav Silvia Dvornik s kojom zadnje tri godine često nastupa zajedno. 

- Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti - rekao je Marko u veljači u razgovoru za IN Magazin. Naglasio je tada kako su mu medijski naslovi o razlazu sa suprugom narušili privatnost. 

Foto: Instagram

-  Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni - rekao je Marko.

Kada je prvi put pričao o razvodu rekao je kako ima novu osobu i novu ljubav te da su razlozi za razvod prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu. Zanimljivo je i da su se njegova bivša supruga Irena i sadašnja odabranica Silvia nerijetko družile.

VIDEO Stipe Mesić: Imao sam 16 mjeseci kad je majka umrla, a sestru poslije nisam vidio 20 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije