Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podrška na tribinama

Djevojku engleskog reprezentativca vrijeđali su zbog izgleda, no njihova ljubav prkosi predrasudama

Foto: Instagram screenshot
1/7
02.07.2024.
u 07:00

Britanka Lauren Fryer i nogometaš Arsenala i englski nogometni reprezentativac Declan Rice u vezi su od 2015. godine. Iako često podržava svog dragog s tribina, Lauren nije kao ostale WAG-sice. Ona se često pojavljuje u neupadljivim izdanjima, a tako je bilo i na utakmici osmine finale Europskog prvenstva između Engleske i Slovačke odigranoj na Veltins Areni u Gelsenkirchenu.

Počela je eliminacijska faza na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj. Svoje utakmice odigrala je polovica preostalih reprezentacija, među kojima su i Englezi. Reprezentativci Engleske prošli su u četvrtfinale natjecanja nakon produžetaka protiv Slovaka, a posebnu pozornost izazvao je Declan Rice, koji se verbalno sukobio s izbornikom slovačke reprezentacije Francescom Calzonom. Ricea je s tribina stadiona u Gelsenkirchenu pratila njegova ljepša polovica, Britanka Lauren Fryer.

Lauren se na utakmici pojavila odjevena u dres engleske reprezentacije s brojem četiri, kojeg nosi njezin dragi. Društvo joj je pravio njihov zajednički sinčić Jude, koji je također pozorno pratio oca i cijelo vrijeme radoznalo prstom pokazivao na teren. Fotografiju Lauren i Judea možete pogledati u naslovnoj galeriji. Inače, nogometaš Arsenala i Fryer zajedno su od 2015. godine, a uz nju se vežu i neke kontroverze

GALERIJA: Djevojka poznatog nogometaša zbog uvreda obrisala fotke s društvenih mreža, on je obranio

1/7

Naime, ova 25-godišnjakinja svojim izgledom prkosi ustaljenim stereotipima o ženama nogometaša kao mršavim manekenkama koje u izazovnim izdanjima iz prvih redova tribina bodre svoje odabranike. Na žalost, kako to obično biva, Lauren se zbog punašnije linije i estetskim zahvatima netaknutog lica našla na meti zlih komentara s društvenih mreža. Cijela situacija je eskalirala, zbog čega je djevojka nogometaša Arsenala odlučila obrisati sve objave sa svog profila na Instagramu, koji i dan danas zjapi prazan.

VEZANI ČLANCI:

Fryer, koja je Riceova ljubav iz dječačkih dana, vrijeđana je zbog svoje fizičke pojave, počevši od prosinca prošle godine kad je anonimni profil na društvenim mrežama poručio nogometašu da "može pronaći bolju djevojku". Pored ovog mogu se pronaći i brojni drugi komentari mržnje poput tvrdnji kako Rice ima niske standarde, a svi imaju isti cilj - poniziti Lauren koja je i majka njihovog dvogodišnjeg sina.

Njezin profil na Instagramu otvoren je za javnost, a u kratkom roku nakon brisanja svih objava, od zajedničkih i samostalnih fotografija do videozapisa, broj pratitelja porastao je pa danas broji gotovo 100 tisuća ljudi. Taj čin koji označava protest žrtve vrijeđanja na osnovi fizičkog izgleda protiv zlostavljača, prema svemu sudeći naišao je na podršku.

A podršku ima i od svog dragog koji je na nedavnoj konferenciji za medije zlim jezicima poručio da se bave svojim životima te Lauren pohvalio da je lijepa, draga, duhovita i prije svega ljubav njegovog života. - Ovo je žena koju volim najviše na svijetu, ona je moj izbor, s njom imam obitelj i ona će zauvijek ostati moja supruga - rekao je 25-godišnji Englez, koji je 2022. postao otac sina Judea. Komentare na društvenim mrežama ne čita, a tvrdi da nakon rođenja djeteta njegova ljubav prema Fryer samo raste.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije