PROMO

Dođite na stand up komediju u Purgeraj i u MMC Studio

Stand up
Studio smjeha
PR
Autor
PR članak
05.11.2010.
u 15:14

Večernji daruje 1x2 ulaznice za MMC Studio za četvrtak 11. 11. u 20.30 sati

8. 11., ponedjeljak u 21 sat, u Purgeraju, Park Ribnjak: OPEN MIC VEČER - nove kvalifikacije!

Purgeraj je ponedjeljkom postao kultna rađaonica stand up komičara u Hrvatskoj. U zadnje četiri godine iz Open mic večeri proizašlo je desetak kvalitetnih komičara i nadamo se da će taj broj rasti. Pridružite nam se ovaj ponedjeljak i podržite rast stand up comedy scene u Hrvatskoj.
Nove kvalifikacije čekaju na vas. Prijavite se i pokušajte biti jedan od onih koji se trude nasmijati ljude. Ako vam to nije zanimljivo, jednostavno dođite podržati nove nade i nasmijati se do suza. Natjecatelji su stavljeni na milost i nemilost fenomenalnoj publici Purgeraja koja će odlučiti tko od njih će biti pobjednik za studeni.
Pod voditeljskom palicom Aleksa Curaća Šarića očekuje vas večer prepuna smijeha i novih pokušaja stand up komedije. Uz besplatan ulaz i happy hour od dva sata Purgeraj ponedjeljkom pravo je mjesto za zabavu.

Vidimo se u Purgeraju!


11. 11.,  četvrtak u 20.30 sati u MMC-u Studio, Vlaška 92: STUDIO SMIJEHA - Novi mjesec - Novi materijal - izvedba druga!

Komičari su prvi četvrtak u mjesecu isprobali novi tekst i publika koja je do zadnjeg stolca napunila dvoranu oduševljena je novim uradcima komičara.
Vi koji ste bili, znate proceduru, a vi koji još niste, rezervirajte svoja mjesta, dođite i provjerite zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna ikad.
Ovaj mjesec stalnoj postavi pridružuje se nova ženska nada stand up komedije, šarmantna Andrea Andrassy kao pobjednica Open mic finala za listopad.

Dakle, u četvrtak voditeljsku palicu opet uzima jedan i jedini Aleks, a s novim forama pred Vas izletavaju:

Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina i Andrea Andrassy.

Možda vas iznenadimo i kojim gostom iznenađenja, a naravno i nagrade Algoritma i grickalica Vedrini su tu.

Program se mijenja mjesečno. Pića ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu čeka vas zdjelica s besplatnim grickalicama Vedrini.

 

Večernji daruje

Dobitnik 1x2 ulaznice za MMC Studio za četvrtak 11. 11. u 20.30 sati je:

Dubravka Rusan

Dobitnik će biti obaviješten i telefonom. Sretno!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?