Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKLEA NEON

Domaća glazbenica zaručila se u Egiptu: 'Volim te od prošlih života'

Aklea Neon
Foto: Facebook
1/11
21.11.2023.
u 07:00

Dorotea Zovko poznatija kao Aklea Neon, koja je mnogima ostala u sjećanju po nastupu na Dori prije tri godine, otkrila je da se zaručila za svog dečka Roka Bahata. Dogodilo se to u Egiptu.

Osječka glazbenica Dorotea Zovko (32), javnosti poztnata pod umjetničkim imenom Aklea Neon, na društvenim je mrežama objavila da se zaručila u Egiptu za Roka Bahata, vlasnika brenda Rokove borovnice. 

– Rekla sam da …mom domaćem dečku Roku Bahatu. Najnježnija, najdublja, najtoplija, najstrpljivija ljubav koju sam osjetila. Ovaj čovjek čini dom najpustolovnijim mjestom za biti. Dakle, ja ću visjeti tamo i učiniti ga najsretnijim što će ikada biti. Jedva čekam da vam otpjevam u uho sve melodije koje ćemo stvarati… Volim te od prošlih života i u životima koji dolaze. Učinimo to, napisala je Aklea. 

Podsjetimo, Aklea Neon prije tri godine nastupila je na Dori s pjesmom "Zovi ju mama", a nakon toga je i izdala album "Dođi na joji", koji je nominiran za Porin u kategoriji Najbolji album elektroničke glazbe. 

- Već od šeste sam bila u osječkom dječjem zboru Zumbići, a s vokalnim ansamblom Brevis sam proputovala svijet i zavoljela te grupne moćne harmonije kojima i sada rado sama stvaram uz pomoć loopera, da se nisam preselila u Zagreb još uvijek bih pjevala s tim curama. S njima sam dijelila pozornice u svim dijelovima svijeta od Kine i Kanada do prestižnog newyorškog Carnegie Hall-a- Prvi smo hrvatski zbor koji je tamo pjevao i preponosna sam na taj trenutak. Preseljenjem sam počela gravitirati samostalnom glazbenom izričaju i prije nepune dvije godine sam se dovoljno odvažila da dam otkaz i u potpunosti se posvetim stvaranju glazbe, kazala nam je Aklea u intervjuu prije tri godine. 

VEZANI ČLANCI: 

Obožava putovati i dosad je proputovala puno zemalja, a ovako je sebe opisala:

- Ja  sam jedna skitnica s gitarom i looperom koja se nekad voli obući i u damu.  Možete me detektirati po točkicama među obrvama i marami vezanoj oko glave – baka kaže da je to gnijezdo, a ja tvrdim da je on kruna. Glasno pjevam, još glasnije se smijem, a iz mog one-woman-bend set-upa najčešće izlaze afro-soul ethno-beats zvukovi. Kažu da sam vila ritma i beata. Razveseli me kad to pročitam. Ime je dolepršalo do mene kao poklon od nekog jako dragog i zato sam tu cijelu magiju odlučila zadržati za sebe. Kao djelić moje osobne mistike.

VIDEO: Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
07:59 21.11.2023.

Od ove priče sam čuo samo za borovnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije