prisjetila se

Domaća manekenka objavila fotku iz školskih dana, možete li prepoznati o kome se radi?

Foto: Instagram
1/11
20.04.2021.
u 21:30

Neki od njih primijetili su i sličnost s njezinom srednjom kćeri Milom Amelie.

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki Ljupka Gojić Mikić na svom se Instagram profilu prisjetila školskih dana. Ljupka je svoju zavidnu inozemnu karijeru, modne piste i časopise zamijenila brigom o svojim djevojčicama koje je dobila u braku s nogometašem Mihaleom Mikićem. Uz to, pokrenula je i svoj modni brend Jolie Petite. 

"Oduvijek sam bila oduševljena ponedjeljkom", napisala je Ljupka uz fotografiju na kojoj pozira sa školskim ruksakom i mlađim bratom Dadom Gojićem. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk
"Ajme ta vremena", "Kako moderna školska kuta", "I ove divne pregače u prvom razredu. Uspomene", "Kuta na preklop. Sjećam je se", "Kako ovo vraća uspomene", samo su neki od komentara pratitelja koji su se fotografijom vratili u prošlost zajedno s manekenkom.

Neki od njih primijetili su i sličnost s njezinom srednjom kćeri Milom Amelie.

Podsjetimo, prije nekoliko godina vratila se iz Japana, gdje je od 2009. živjela sa suprugom, dinamovcem koji je igrao devet godina u klubu Sanfrecce Hirošima i jednu u Shonan Bellmareu. Ondje su ostvarili obiteljski san, a sada žive u Zagrebu sa svoje tri djevojčice: Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom.

VIDEO>> Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
21:58 20.04.2021.

Nije Ljupka nego Ljubica. A ne bi je ni danas prepoznal

KA
kabul
21:55 20.04.2021.

Zdenka kovacicek?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije