na jadranu

Domaći glumac otkrio da se uputio na odmor te oduševio isklesanim tijelom

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/13
24.07.2022.
u 14:01

- I godišnji je službeno počeo. Prva ruta isplivana. Bolje da nestane sela nego običaja - poručio je Marko Petrić pored fotografije na koju su mu brojni pratitelji uputili emotikone srca i vatrica.

Glumac Marko Petrić (34) kojeg su gledatelji nedavno mogli gledati kao natjecatelja showa 'Ples sa zvijezdama' gdje je oduševljavao iz emisije u emisiju, sada je otkrio da se i on uputio na odmor. Marko je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj je pozirao u kupaćima pored mora te s naočalama za ronjenje, a pogled je uputio u daljinu.

- I godišnji je službeno počeo. Prva ruta isplivana. Bolje da nestane sela nego običaja - poručio je pored fotografije na kojoj se jasno ističe njegovo isklesano tijelo, što su istaknuli brojni njegovi pratitelji koji su mu uputili brojne emotikone srca i vatrica. Objavu je komentirala i njegova djevojka, plesačica Valentina Walme koja je također, ostavila emotikone vatre i srca u komentaru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Petric (@marko53c)

Par je svoju vezu potvrdio prošlo ljeto na jednom eventu, a o njihovoj ljubavi šuškalo se duže vrijeme. Zajedno su sudjelovali i u showu 'Ples sa zvijezdama', gdje je Valentina odnijela pobjedu sa svojim partnerom Pedrom Soltzom. 

Prije natjecanja u showu Marko je kazao da se cijeli život bavi sportom, a otkrio je i dobiva li komplimente ne ulici.

- Moram vam, nažalost, razbiti mit, naime, žene zapravo ne zanimaju mišići, pa tako, ako se i desi da tu i tamo dobijem kompliment, to definitivno nije na račun mišića. A i ne znam o kojim mišićima pričamo. Imam 67 kilograma. A ako ostanem dugo u showu, s obzirom na tempo proba, možda dođem i do 60 kilograma – objasnio je tada glumac za Dnevnik.hr.

Dodajmo da je Marko publici poznat i po ulogama u serijama 'Drugo ime ljubavi', 'Zora dubrovačka' i 'Vatre ivanjske'.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije