Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divna vijest

Domenica Žuvela o trudnoći prijateljice Hane Huljić Grašo: 'Vrištala sam od sreće, imala sam predosjećaj'

Foto: Instagram
1/10
27.06.2024.
u 10:12

Glazbenica Domenica Žuvela za Večernji list je otkrila kako je reagirala kada joj je najbolja prijateljica Hana Huljić Grašo otkrila najdivniju vijest - da je ponovno trudna!

Iako su Melodije Jadrana iza nas, još uvijek se na uvelike priča o glazbenom spektaklu u gradu pod Marjanom. Posljednju večer 23. lipnja razgovarali smo s mnogim eminentnim glazbenicima koji su nam otkrili i poneke detalje iz privatnog života, iako nam je glazba bila glavni fokus razgovora...

- Premijerno sam izvela pjesmu "Navij na najjače" na Melodijama Jadrana i to pred publikom, a publiku najiskrenije najviše volim i ona mi je najvažnija. Imala sam toliko strahopoštovanja prema svemu ovome, pa pogledajte vi samo ovaj ambijent - kazala nam je simpatična glazbenica Domenica Žuvela koja je premijerno izvela pjesmu autorice mnogih hitova Vjekoslave Huljić. - Ona mi je ponudila više pjesama, ali mi je ipak sugerirala da odaberem ovu koja je u dalmatinskom štihu. Ja sam ionako prava Dalmatinska s Korčule i ponosna sam što sam je ovako dobro izvela - ispričala nam je Dome, kako je od milja zovu te nam je otkrila i to koliko joj je vremena potrebno da se spremi za ovako jednu glamuroznu manifestaciju. 

- Iskreno, ranije sam bila kompliciranija kada je riječ o odijevanju, sve su se haljine šile isključivo po mojim mjerama, no ovaj put za Melodije Jadrana je to bila "laganica" - dodala je atraktivna plavuša koja je nakon nastupa u backstageu uživala s najboljom prijateljicom i kumom Hanom Huljić Grašo

 

23.06.2024., Split- Finalna vecer Melodija Jadrana, izvodjaci predstavljaju hit ljeta. Domenica Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/7

 

Javnost je u više navrata dokazala i brojkama na portalima pokazala kako ih itekako zanima privatni život eminentnog splitskog glazbenika Petra Graše i njegove supruge također glazbenice Hane Huljić Grašo. Nedavno je u javnost isplivala i predivna vijest o ovom bračnom paru kako nakon kćerkice Albe očekuju i sinčića. I sama Domenica nije mogla sakriti veselje što joj je najbolja prijateljica u drugom stanju, a za Večernji list otkrila je kako je reagirala kada joj je Hana priopćila tu divnu vijest. 

- Ja sam vam uvijek nekako bila uvjerena da će malena Alba dobiti brata ili seku, a predosjećala sam da će se to uskoro i obistiniti. Kada mi je Hana rekla da je trudna doslovce sam vrištala od sreće... U ovom je periodu puno mojih prijateljica trudno pa se tako veselim prinovama i što će nam uskoro društvo praviti još jedna bebica - ispričala je Domenica ne skidajući osmijeh s lica. 

 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije