PROMO

Donosimo sve skandale zvijezda turskih sapunica

ekran
VL
PR
Autor
PR članak
08.08.2013.
u 16:08

Barbara Nola priznala nam je da piše scenarij za film, a Arijana Čulina u Vremeplovu se prisjeća što ju je u srednjoj školi povezivalo s Dinom Dvornikom.

U novom broju Ekrana pročitajte sve o skandalima zvijezda turskih sapunica i priču o glumcu Kenanu İmirzalıoğluu koji je uhićen zbog posjedovanja droge te nakon tri dana pušten iz zatvora. U razgovoru sa zaštitnim licem Dnevnika Nove TV Rominom Knežić otkrili smo što misli o homoseksualnim brakovima, ulasku Hrvatske u EU te zašto trenutačno ne bi mogla biti kućanica.

Barbara Nola priznala nam je da piše scenarij za film, a Arijana Čulina u Vremeplovu se prisjeća što ju je u srednjoj školi povezivalo s Dinom Dvornikom. 

Razgovarali smo i s glavnim akterima mjuzikla „Stella” koji uskoro kreće na Novoj TV i doznali zašto se Vanda Winter i zvijezda reality showa HTZ Sementa Rajhard ne podnose.

Ne zaboravite riješiti Ekranovu nagradnu križaljku s kojom možete osvojiti 5 kompleta knjiga Agathe Christie. Komplet se sastoji od sljedećih naslova: „Karte na stol”, „Ubojstvo u Mezopotamiji”, „Leš u biblioteci” i „Otrovno pero”.

Sve to i još više pročitajte u novom broju Ekrana, jer petak je dan za Ekran.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?