Koncert Klapa Intrade

Dora na početku i koncert u Zagrebu na kraju omeđuju 2009. godinu

dora
27.11.2009.
u 15:50

Trenutak je da zaboravite njihov nastup na Dori s pjesmom “Ne damo te pismo naša”, iako su bili i te kako blizu pobjedi. Sada je, naime, trenutak da obratite pozornost na iskonske čari klapskih nastupa.

Trenutak je da zaboravite njihov nastup na Dori s pjesmom “Ne damo te pismo naša”, iako su bili i te kako blizu pobjedi. Sada je, naime, trenutak da obratite pozornost na iskonske čari klapskih nastupa, jer zadarska klapa Intrade, predvođena Tomislavom Bralićem, upravo priprema veliki zagrebački koncert 3. prosinca u 20 sati u KD “Dražen Petrović”. Organizatori poručuju da su standardi ove klape svake godine sve viši, u želji da svojoj vjernoj publici prirede nezaboravnu glazbenu večer.

Na zagrebačkom gala-koncertu s njima su na sceni i gosti: Tedi Spalato, Vinko Coce, klapa Maslina i Davor Pekota.

Koncert je svojevrsni kraj sjajne godine za Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Nakon Dore, bili su visoko plasirani i na Splitskom festivalu, a mnogi pamte i njihov nastup na Dalmatinskoj šansoni s pjesmom “Fermajem ruke”. Posebno emotivan bio je nastup u njihovu Zadru, kojem su se odužili sjajnim koncertom “Zadre, volimo te”, izravno emitiranim i na HTV-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije