UŽIVALI U GLAZBI

Doris Pinčić pokazala trudnički trbuh u rijetkom izlasku sa suprugom

Na Veleučilištu Karlovac održana završna konferencija u sklopu projetka Atrij znanja
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/18
20.04.2023.
u 10:57

Glazbenik Robert Čolina sinoć je u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi održao koncert evergreena, a među brojnim poznatim osobama bili su i HRT-ova voditeljica s drugim suprugom Davorom Guberovićem

HRT-ova voditeljica Doris Pinčić (34) sinoć je sa suprugom Davorom Guberovićem uživala u koncertu Roberta Čuline u prepunom zagrebačkom Klubu Kazališta Komedija – Kontesi. Za trudnu voditeljicu ovo je bilo rijetko pojavljivanje u javnosti s drugim suprugom, s kojim čeka njihovo prvo dijete. Podsjetimo, Doris iz braka s Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu. 

Inače, na koncertu Roberta Čoline, uz Doris Pinčić i Davora Guberovića, sinoć su bila i druga poznata lica – Miro i Sara Ungar, Ivica Zanetti, Dino Petrić i mnogi drugi Robertovi prijatelji i kolege.

''Hrvatski Michael Bublé'', kako su ga mnogi prozvali zbog jedinstvenog stila i ljubavi prema evergreenima i swingu, koncert je otvorio pjesmom ''Buona Sera Signorina'', a zatim krenuo nizati bezvremenske hitove ''Samo jednom se ljubi'', ''Fly Me To the Moon'', ''Sway'', ''Besame Mucho'', ''Predaj se srce'', ''Nije htjela''…

Foto: Ivana Planinić Ćurić

''Ovo je zaista jedna posebna večer, puna emocija, nostalgije, no ponajviše vrhunske glazbe…'', komentirao je sinoć Robert Čolina, koji je puna dva sata vladao scenom, a oduševljena i raspjevana publika gotovo mu i nije prestajala pljeskati.

Robert je sinoć pokazao da je uistinu pravi vladar scene – lakoća njegove glazbene izvedbe, scenski nastup i komunikacija s publikom nikog nisu ostavili ravnodušnim. A repertoar kojeg je pomno odabrao u suradnji s Josipom Cvitanovićem, renomiranim dirigentom koji je i aranžirao skladbe za ovaj koncert, bio je i svojevrsni crossover. Sinoćnje glazbeno putovanje tako je vratilo publiku u vrijeme Franka Sinatre, Ive Robića i velikih orkestara, no i legendarnih Indexa, Kemala Montena, The Driftersa, Joea Cockera…

Robert je sinoć premijerno izveo i svoj novi singl ''Manuele'', novu verziju poznate skladbe Zrinka Tutića, a u jednom trenu na bini mu se pridružila i gošća iznenađenja Nika Pastuović, koja je s njim otpjevala duet ''Lutka za bal''. Robert je na svoju set listu uvrstio i poneko iznenađenje, pa je tako zapjevao ''Dajte vina, hoću lom'', pjesmu Harisa Džinovića u salsa aranžmanu, a otpjevao je i svoj prvi i najveći hit ''Sad te ostavljam'', također u potpuno novom aranžmanu.

VIDEO: Nasmijavali su nas u 'Večernjoj školi', a znate li čime se Ante, Blaž i Denis zapravo bave 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije