Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božić kao iz sapunica

Doris vesele darovi, Jagoda uživa u hrani, a Stjepan je prešao je pola Europe da stigne mami na bakalar

05.09.2014., Zagreb - Glumica Doris Pincic Rogoznica.  Photo:
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/4
25.12.2014.
u 08:00

Na Božić 2009. Cindriću je djevojka došla u London pa su po gradu tražili kupus za sarmu

U idilično božićno vrijeme i zvijezde domaćih serija "Kud puklo da puklo" i "Vatre ivanjske" uživaju na kratkom odmoru koji provode s najmilijima.

Glumica Doris Pinčić Rogoznica koja u RTL-ovoj seriji igra Magdalenu pravi je božićni tip.

– Kad mi netko spomene Božić, prve asocijacije su mi obitelj, dobra hrana i toplina. U djetinjstvu nikada nismo imali skupe darove i znali smo se veseliti sitnicama. Raduju me uvijek isti rituali poput posta za Badnjak i fine ribe. Voljela bih to zadržati sada kad imam svoju obitelj – kaže Doris kojoj je ova godina jedna od najboljih u životu jer je dobila sina Donata.

Kolega iz "Vatri ivanjskih" Marko Cindrić kaže da mu je jedan od najdražih božićnih rituala odlazak na polnoćku. A iako mu je svaki poseban, jedan je ipak bio malo drukčiji.

– Na Božić 2009. godine, dok sam još živio u Londonu, nikako nisam mogao doći kući pa mi je djevojka Rea došla u posjet da ne budem sam. Prošli smo pola Londona da nađemo kupus za sarmu i u zadnji čas sam kupio zadnji bor od Turaka, a sve ukrase za njega sami smo izradili – prisjeća se Marko.

I zvijezda serije "Kud puklo da puklo" Stjepan Perić ima božićnu anegdotu vezanu uz London.

– Dok sam prije par godina živio u Londonu, imao sam nekoliko dana prije Božića kupljenu avionsku kartu za Zagreb. Te godine u Engleskoj je padao gust snijeg i tri jutra zaredom otkazivali su letove. Nakon trećeg otkazivanja na aerodromu sam uzeo rent-a-car i vozio do Dovera. Ostavio auto, trajektom prešao u francuski grad Calais i tamo prespavao jer daljnjih poveznica osim 400 eura vrijednog taksija do Bruxellesa nije bilo. Ujutro sam vlakom otputovao u Lille, pa u Pariz u kojem sam šetao cijeli dan, da bih navečer legao u noćni vlak za München. Ujutro je iz Münchena bilo lako vlakom do Zagreba. To putovanje puno predivnih gradova i zanimljivih ljudi završilo je mojim točnim dolaskom na mamin bakalar za Badnju večer. I da – avion iz Londona nije ni do tada poletio – prepričava svoju zgodu Stjepan.

Jagoda Kumrić, koja u seriji "Kud puklo da puklo" igra Snježanu, za Božić najviše uživa u kićenju bora i kupnji poklona, a uživa u francuskoj salati i hobotnici na salatu, i to sve u izvedbi njene mame. Jagodu jedna stvar ipak malo živcira.

– Ne volim božićne pjesme. Jednostavno mi idu na živce – kaže simpatična Splićanka.

>>Blagdane provodite kod kuće? Evo što se nudi na TV programu!

Komentara 1

SL
slavojka1000
09:15 25.12.2014.

Srećan Božić svim pripadnicima katoličke veroispovjesti, da ga proslavite u miru, sreći, zdravlju i veselju. Danas je vaš praznik, pa stoga rasprave ostavljamo za neki drugi dan, ima ih. Nadam se da će te nam na isti način, sa poštovanjem, uzvratiti 7-mog januara. Prijatno još jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije