Ljubav je na selu

Dragoljub otkrio je li još uvijek u vezi s Ljiljanom iz showa: 'Nema forsiranja'

Foto: RTL
1/5
16.07.2023.
u 18:15

- Naša veza traje, kao što smo i planirali, ide polako, sigurno, nikuda nam se ne žuri. Iz prijateljstva je preraslo u vezu. Viđamo se kad god možemo - rekla je ranije Ljiljana

Ljiljana i Dragoljub bili su jedini par 15. sezone showa 'Ljubav je na selu' koji je opstao i nakon završetka snimanja. Od tada do danas prošlo je dosta vremena, a farmer Dragoljub otkrio je da njihova ljubavna priča i dalje traje.

Viđamo se i dalje. Komuniciramo i posjećujemo se, više ona mene nego ja nju - ispričao je Dragoljub za RTL.

Kažu da su si dobri koliko mogu biti. - Sve u skladu s vremenom. Dobro je, u dobrim smo, prijateljskim odnosima. To se razvija i dalje. Nismo mladi, zaljubljeni, bez mozga i glave nego u skladu s godinama. Nema forsiranja, Ljilja ima svojih obveza, ja svojih. Imamo objektivnih poteškoća s obzirom na udaljenost. Uskladili smo se - rekao je farmer.

VEZANI ČLANCI: 

Otkrio je da uskoro idu zajedno na more. - Idemo na Korčulu. Bit ćemo u hotelu devet dana. Malo da odmorimo za ovu godinu - rekao je odlično raspoloženi Dragoljub pokraj kojeg je u trenutku razgovora bila Ljiljana.

Foto: RTL

Ona je ranije za RTL.hr progovorila o njihovoj vezi. - Naša veza traje, kao što smo i planirali, ide polako, sigurno, nikuda nam se ne žuri. Iz prijateljstva je preraslo u vezu. Viđamo se kad god možemo. Ne živimo zajedno, imamo neke planove povodom toga, planiramo nešto za budućnost. Još nam se trebaju posložiti kockice", rekla je Ljiljana."Vrlo često smo zajedno. Kad god mogu, spojim neke dane. On je u Čehovcu, a ja u Zagrebu. Za blagdane smo uvijek zajedno. Otprilike je to to. Ne znam iskreno gdje ćemo živjeti ako se na to odlučimo, imamo više varijanti, sad što se dogoditi, ne znam. Inače jesam iz Zagreba, međutim, rekla sam da mi nekako Zagreb više ne odgovara. Dok je čovjek mlađi onda da, ali sada mi je previše stresa. Volim otići na selu. Tamo sam u miru... - rekla je Ljiljana.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući'

Komentara 2

DU
Deleted user
21:08 16.07.2023.

Stvarno mi je zao sto nisam gledao Ljubav na Selu, gdje Se moze pogledati repriza? Pitam za prijatelja sa Fakulteta!

PM
p.milovic.1
21:52 16.07.2023.

Te žene u tim godinama rade sve planski.Nema tu ljubavi,čisti interes.Svoj stan ili kuću ostave djeci a one se uvale nekom sa njemačkom mirovinom i još i tu naprave rusvaj.Posvađaju partnera sa djecom i pokupe imovinu,mirovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije