Autobiografija

Droge, od kojih sam ga odvratila, Mick Jagger zamijenio je seksom

jerry hall
Pixsell
07.09.2010.
u 13:00

Jerry Hall priznala je da je pisala knjigu iz istih razloga zbog kojih prodaje svoju kolekciju slika: da se riješi prošlosti. Emotivno je progovorila i o trenutku kada se njezin otac pokušao ubiti jer je izgubio kuću na pokeru.

Autobiografije nisu hit samo u Hrvatskoj. Bivša američka manekenka Jerry Hall ispričala je u svojoj tek objavljenoj autobiografiji koliko je život s Mickom Jaggerom patio zbog njegova poriva da uvijek i stalno zavodi druge žene. Bivšeg je supruga u knjizi opisala kao "seksualnog predatora", osobu koja je droge zamijenila seksom.

Jerry je priznala da je pisala knjigu iz istih razloga zbog kojih prodaje svoju kolekciju slika: da se riješi prošlosti. Autobiografija bivše manekenke prati njezinu transformaciju od nespretne klinke do supermodela i ljubavnice jedne od najvećih rock-zvijezda.

- Iako sam ga voljela i on se zaklinjao da će me zauvijek voljeti, bila sam nesigurna u njega. Odvratila sam ga od droga, ali Mick ih je zamijenio seksom, piše Jerry.

U poglavlju o kraju sedamdesetih napisala je: "Mick ne ide na turneje i ima vremena na bacanje. Stalno izlazi bez mene. Rekao bi da ima sastanak i onda nazvao da kaže kako će kasniti. U novinama se pisalo da je bio s nekoliko djevojaka, što je on, naravno, poricao".

Emotivno je progovorila i o svom odrastanju, trenutku kada se njezin otac pokušao ubiti jer je izgubio kuću na pokeru.

- Uništio je naše živote, postojanje. Najprije je prokockao kuću i imanje, onda, obuzet krivicom i sramom, pokušao samoubojstvo. Nažalost, u tome nije bio ništa bolji nego na pokeru. Uspio je tek slomiti svaku kost i izgubiti bubreg. Ostala sam s mamom, četvero braće i sestara, bez kuće, i s ocem kojemu je dugo trebalo plaćati liječenje - napisala je Jerry.

Ključne riječi

Komentara 1

OR
orisis
20:26 07.09.2010.

A onda se je prilijepila Micku Jeggeru jer e imao slavu i novaca . Chak je i trpila patila je njegovo profukavanje zbog toga,Dakle Mick joj je bio bolji od oca samo jer joj je dao materijalnu sigurnost a u svemu ostalom nishta se nije izmjenilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije