Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euroviziju je pratio iz Torina

Duško Ćurlić u prijenosu uživo osvrnuo se na Mijin nastup: 'Sinoć je to bilo bolje'

Foto: EBU, Renato Branđolica/HRT
1/16
11.05.2022.
u 08:53

Izbor za pjesmu Eurovizije gledatelji su mogli uživo pratiti na prvom programu HRT-a, a iz Torina je prijenos komentirao HRT-ov voditelj Duško Ćurlić koji se osvrnuo i na polufinalni nastup naše Mije. – Moram iskreno priznati da je redatelj prijenosa sinoć bolje režirao ovaj Mijin nastup nego što ste sada imali prilike vidjeti – rekao je Ćurlić nakon izvedbe naše predstavnice.

Sinoć se u Torinu održala prva polufinalna večer 66. izbora za Euroviziju u kojem je nastupila i naša predstavnica Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Ukupno se predstavilo 17 zemalja, a u finale je prošlo njih deset među kojima, nažalost, nije bila i naša Mia koja je u polufinalu nastupila pod rednim brojem 11. 

Izbor za pjesmu Eurovizije gledatelji su mogli uživo pratiti na prvom programu HRT-a, a iz Torina je prijenos komentirao HRT-ov voditelj Duško Ćurlić koji se osvrnuo i na polufinalni nastup naše Mije. – Moram iskreno priznati da je redatelj prijenosa sinoć bolje režirao ovaj Mijin nastup nego što ste sada imali prilike vidjeti – rekao je Ćurlić nakon izvedbe naše predstavnice. 

Mia je samouvjereno vladala pozornicom u zanimljivoj crveno-ružičastoj kreaciji koju je za nju dizajnirao modni dvojac ELFS i, kao što je ranije najavila, ''ostavila je srce na pozornici''.

Posebno iznenađenje bilo je kada je dio refrena otpjevala na hrvatskom jeziku, a na kraju nastupa publici je zahvalila i na talijanskom jeziku. – Europe we love you! Grazie mille – uzviknula je Mia koja nam se odmah nakon objave rezultata javila videoporukom.

Puna sam emocija, još se nije ništa sleglo, hvala svima na podršci, hvala svima na porukama. Ono što mi je najvažnije jest da smo moja ekipa i ja izašli na binu i uživali u te dvije minute. Mislim da smo se pokazali u lijepom svjetlu. Naporno smo radili i sad idemo dalje – kazala je Mia u ekskluzivnoj video izjavi za Večernji list. 

Uz hrvatsku predstavnicu na pozornici Pala Alpitour arene predstavili su se i Albanija, Latvija, Litva, Švicarska, Slovenija, Ukrajina, Bugarska, Nizozemska, Moldavija, Portugal, Danska, Austrija, Island, Grčka, Norveška i Armenija, a u finale se plasiralo deset najboljih predstavnika. To su: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska.

VIDEO Mia Dimšić otkrila kako se osjeća prije nastupa na Euroviziji 

 

Komentara 2

MA
marijanka
13:28 12.05.2022.

Nikako mi nije jasno kako ovaj Dusko moze sloviti za najboljeg voditelja a meni je najgori.Covjece kad govori onda em tiho em mrmlja sebi u bradu kao da nezna pricat na mikrofon.Katastrofalan je.

RO
RogaBabaroga
09:42 11.05.2022.

ne razumijem, cemu to? zasto se mijenjala izvorna verzija pjesme koja je pobijedila na Dori?! Ovo nismo izabrali! i zasto opet te kerefeke, il pjevas na engleskom il na materinjem! i tko je dao pravo i suglasnost da se pjesma mijenja, sve u svemu sranje od shoua kao i svaki put. davno su prosla vremena pravog eurosonga s Abbom i slicnim KVALITETNIM izvodjacima. no tko voli nek izvoli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije