problemi s policijom

Duško iz Big Brothera i njegova žena završili u pritvoru u Milanu

duško
Goran Jakuš/Pixsell
25.09.2011.
u 18:05

– Policija je uhitila cijelu ekipu jer je snimala u prostoru u kojem to nije dopušteno. Tamo su ih zadržali nekoliko sati. Sad je opet sve u redu – rekla je glasnogovornica Pink TV-a Tatjana Vojtehovski.

– Moja se Radojka jako uplašila kad je shvatila da smo uhićeni. Nije razumjela što se događa i zašto nas policija odvodi u zatvor. Strašno se osjećala, ali policija je prema nama bila ljubazna – prisjetio se Duško Bogdanović (55) provedenog dana u milanskoj policiji. Bivši stanar Big Brother kuće i njegova 47-godišnja supruga u Metrou su snimali reality emisiju “Put oko svijeta”.

U showu obilaze gradove i pokušavaju preživjeti sa 750 kuna. Kad su Duško i Radojka ušli u jednu trgovinu, prišli su im policajci i tražili ih isprave, a zatim su ih priveli.

– Policija je uhitila cijelu ekipu jer je snimala u prostoru u kojem to nije dopušteno. Tamo su ih zadržali nekoliko sati. Sad je opet sve u redu – rekla je glasnogovornica Pink TV-a Tatjana Vojtehovski. Jamčevinu je odmah podmirio vlasnik Pinka Željko Mitrović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije