'nisam pjevao 5 mjeseci'

Duško Lokin progovorio o iznenadnoj smrti supruge: 'To je bio šok za mene i moju djecu'

Foto: Nova TV
1/5
17.04.2023.
u 15:30

U studenom prošle godine preminula je njegova supruga Anuška, s kojom je u ljubavi proveo čak šest desetljeća života

Današnji IN magazin donosi intervju s Duškom Lokinom (80) koji je otvorio dušu i ispričao tajnu koju je čuvao mjesecima. Naime, u studenom prošle godine preminula je njegova supruga Anuška, s kojom je u ljubavi proveo čak šest desetljeća života, a sada za kamere IN magazina ispričao detalje ove tragedije koja je njegovu obitelj ostavila u šoku.

''Kad sam vidio broj 01, Zagreb...zvoni telefon, znao sam odmah što je. To je bio šok za mene i moju djecu, ali život ide dalje. Nisam pjevao 5 mjeseci, mislio sam da će sve bit lakše....60 godina bit s jednom osobom, nikad ne može bit lakše!'', ispričao je Lokin novinaru Davoru Gariću što se događalo kada je Anuška, unatoč cjepivu, oboljela od covida i završila u bolnici u Istanbulu, nakon čega je ubrzo preminula. IN magazin ne propustite danas od 17.20 na Novoj TV!

Foto: Nova TV

Popularni glazbenik otkrio je nedavno da mu je prošle godine preminula supruga Anuška. Lokin je priznao da je bez supruge ostao u studenom, a da ranije nije htio priznati javnosti jer na njezinu sprovodu nije želio medije. No, sada je odlučio progovoriti o teškim trenutcima. – Supruga je preminula 15. studenoga od korone. Išla je na kruzer s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, no moramo ići dalje. Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje – otkrio je legendarni pjevač za 24 sata.

U jednom intervjuu kazao je i kako je njihov brak bio skladan, a da ga je supruga svega desetak puta dočekala bijesna doma kada bi on dolazio u rane jutarnje sate iz večernjeg izlaska. - Moja je supruga svašta prošla sa mnom, i ovdje i po svijetu i ona je jedna pametna i tolerantna osoba, bivša bankarica pa je uvijek znala raspoređivati novac. I dan danas ja svaki dan dobijem 10 kuna za kavu - priznao je tada.

Duško je prošle godine u jednom intervjuu otkrio što misli da je tajnu dugog braka. - Živjeti skromno i biti čvrsto na zemlji i prihvaćati sve ono što je ljudski, što je normalno. Mislim da je to jedini način jer kad počneš umišljati da si netko i nešto, tad si gotov – kazao je tada. 

Duško i Anuška zajedno su odgojili kćer Natali, a njoj su pomogli oko odgoja svoje unuke Tene u čemu su i njih dvoje uživali. Prije nekoliko godina Duško je otkrio i da im je stigla praunuka Nikki, a u srpnju prošle godine i praunuk Kaja. 

– Dok s vama razgovaram, moj praunuk je pokraj mene. Osjećaj kada postaneš pradjed je najljepši na svijetu. Moja kći i unuka su trenutačno također oko njega i uživamo u njegovu društvu, a uživa li on u našem – to ne znam, možda ćemo jednog dana otkriti – našalio se vidno uzbuđeni Duško tada.

VIDEO Prije pet godina glumica je izbačena iz stana, a stvari su joj bacili na ulicu: Razboljela sam se

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije