Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Facebooku

Dva mjeseca nakon što su ga liječnici oživljavali Vitasović oduševio pratitelje: 'Nakon tri ljeta...'

Pula: Glazbenik Alen Vitasovi?
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/10
21.05.2022.
u 09:30

-Vidimo se sutra, prijateljski. Nakon tri ljeta ću probati pjevati. Hvala i dobrodošli - poručio je jučer Vitasović koji je ranije zbog svog zdravstvenog stanja otkazao sve nastupe i snimanja.

Alen Vitasović oporavio se od teškog oblika koronavirusa zbog kojeg je bio i hospitaliziran. Da mu je stanje puno bolje glazbenik je jučer otkrio na svom Facebook profilu otkrivši da večeras sprema nastup u jednom ugostiteljskom objektu u Vodnjanu. 

-Vidimo se sutra, prijateljski. Nakon tri ljeta ću probati pjevati. Hvala i dobrodošli - poručio je Vitasović koji je ranije zbog svog zdravstvenog stanja otkazao sve nastupe i snimanja. 

Vitasović je zbog izuzetno teškog oblika bolesti jedno vrijeme boravio na intenzivnoj njezi te je bio na kisiku. - Oživljavali su me, nisam imao kisika. To je sad najopasnije, upala pluća. Korona će otići, ali treba to sad smiriti. Najbitnije je da se ne proširi, da ne završim na respiratoru. Nisam se cijepio, meni je korona došla sama. Strašne posljedice ću osjećati cijeli život. Neću biti jak kao prije, ali funkcionirat ću kao čovjek – ispričao je istarski glazbenik za 24 sata nedugo nakon što je završio u bolnici. 

- Svi su se bojali jako za moje zdravlje. Ali sad je dobro. Idemo dalje. Prošao sam svašta u životu. Ali ovo nisam nikad doživio. Sad slijedi odmor. Lova mi nije bitna. Bitno mi je zdravlje, publika, ljudi da ih vidim. Da se veselimo i družimo. Svi smo izgubili puno toga uslijed pandemije. Nema ničeg lijepog. Samo ratovi oko nas. Tako da sad odmaram i čitam stripove - zaključio je glazbenik.

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije