na Mauiju

Dwayne Johnson objavio potresan video s Havaja nakon požara: 'Srce mi je slomljeno'

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
15.08.2023.
u 19:00

Glumac Dwayne Johnson rodom je s otoka Mauija, gdje se nalazi i sada i pomaže u spašavanju

Broj žrtava požara na Havajima, najgorih u SAD-u u zadnjih više od sto godina, mogao bi se ovog tjedna udvostručiti, pa i utrostručiti, upozorile su vlasti koje očekuju da će pronalaziti "10 do 20" mrtvih dnevno, dok su trenutno na meti kritike zbog upravljanja katastrofom. Požari, nesvakidašnjeg intenziteta i brzine, odnijeli su 96 života na otoku Mauiju, pokazuju podaci objavljeni u nedjelju navečer.

Glumac Dwayne Johnson rodom je s otoka Mauija, gdje se nalazi i sada i pomaže u spašavanju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

"Prvi koji reagiraju, zdravstveni timovi, hoteli, lokalne tvrtke, organizacije za hitne intervencije na terenu... Svi su oni naši lokalni heroji. Ostanite jaki - volimo vas i cijenimo. Naši preci su u našoj krvi. To je ono što jesmo. To je ono što mi radimo", rekao je putem videoporuke objavljene na njegovom Instagramu. 

"Srce mi je potpuno slomljeno", dodao je i objavio nekoliko potresnih fotografija nastalih nakon požara.

Vlasti još tragaju za 1300 nestalih, rekao je guverner. Taj broj pada kako se komunikacije na Mauiju postupno uspostavljaju i stanovnici uspijevaju locirati svoje najmilije.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije