Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brine o koži

Ecija Ivušić objavila video bez trunke šminke, javila joj se Žanamari: 'Predivna moja'

Foto: Instagram
1/21
28.06.2024.
u 18:15

Ecija je objavila kratak video u kojem je pokazala svoju skincare rutinu koju j odrađivala u kućnom ogrtaču u kupaonici. U komentarima je dobila brojne komplimente.

Voditeljica i PR menadžerica Ecija Belošević ex Ivušić javila se na društvenim mrežama i pokazala kao izgleda bez trunke šminke. Ecija je objavila kratak video u kojem je pokazala svoju skincare rutinu koju j odrađivala u kućnom ogrtaču u kupaonici. U komentarima je dobila brojne komplimente. "Predivna moja", poručila oj je pjevačica Žanamari, a pratitelji su joj pisali i "Šećeru" i ostavili emotikone srca. 

Podsjetimo, PR stručnjakinja i njezin suprug, glazbenik Goran Belošević  u prosincu 2023. postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Leo. - Pozdrav svijete. Stigao je Leo Belošević. Mi smo zaljubljeni potpuno. Hvala nebesima, zauvijek zahvalni - napisali su pored fotografija dječaka. Ecija je otkrila da je rodila u KBC-u Sestre Milosrdnice u Zagrebu, no više detalja nije otkrivala. U komentarima su im pristigle brojne čestitke, a nedavno su imali još razloga za slavlje. Naime, Ecijin suprug Goran imao je doktorsku promociju. On je doktorsku disertaciju obranio još u listopadu prošle godine. 

- Još jednom čestitamo našem doktorandu. Bravo tatice - napisala je Ecija uz fotografiju s glazbenikom koji u ruci drži diplomu te je odjeven u karakterističnu togu, dok na glavi nosi diplomsku kapu. Supružnici su se fotografirali u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu. Inače, Goran je studij završio na Ekonomskom fakultetu.

Ecija se tijekom trudnoće redovito javljala na društvenim mrežama i pokazivala kako se oni pripremaju za dolazak prinove, a javila se i nakon poroda. Novopečena mama na fotografijama tada je pozira u sportskom Nike kompletu braon boje. Na sebi nosi top koji otkriva njezin ravan trbuh i uzak struk, a na drugoj slici pridružio joj se i sinčić Leo. - Mama šta se čubiš? Daj se malo nasmij kao ja - prigodno je napisala Ecija u opisu objave. Naime, ona je za fotografiju odlučila pozirati uz popularni 'duck face', dok je mali Leo razvukao osmijeh od uha do uha. U komentarima su se javili oduševljeni poznanici i pratitelji.

- "Ja primjećujem savršenu liniju", "Ecijaaaaa, pa kako to izgledaš. Bravo mama", "Mamica totalno šlang, Leo presladak kao bonbon", "Najzgodnija mama", "Kakva linija" -, samo su neki od komplimenata na račun izgleda voditeljice, a ubrzo se javio oduševljeni otac i Ecijin muž Goran Belošević. - Leić smejškić i mamić čubić - napisao je uz emotikone smijanja i poljupca. 

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
19:23 29.06.2024.

nobody cares

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije