Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buduća mama

Ecija Ivušić pozirala u toplesu i istaknula poveći trudnički trbuh, grudi je prekrila samo rukama

Foto: Instagram
1/16
05.10.2023.
u 13:40

Ecija je u utorak proslavila svoj 37. rođendan. Tim povodom joj je suprug posvetio emotivnu objavu, a ona je dan nakon podijelila nove fotografije

Eciju Ivušić (37) još manje od dva mjeseca dijeli do poroda, a uzbuđena mama tijekom svih sedam mjeseci dijelila je svoje fotografije i pokazivala trudnički trbuščić. Sada je objavila i najnovije fotografije na kojoj je pokazala trbuh, a prva je itekako pobudila zanimanje javnosti. 

Naime, na njoj je Ecija u toplesu, a grudi je samo prekrila rukama. Tako je dodatno istaknula trbuh i svoju ljepotu. Na ostalima je pozirala u elegantnoj crnoj haljini, a na jednoj se nalazi i sa suprugom, našim glazbenikom Goranom Beloševićem.

"Predivne su fotke", "Uvijek prelijepa i posebna", "Volim te", "Nek ti je zasluženo najsretniji do sad!", pisali su joj pratitelji pod fotografijama. 

- Najposebniji rođendan koji će u povijesti ostati zapisan kao posljednji da sam samo ja bitna. Da nikakve male ručice ne prčkaju po mojoj torti. Da smijem sama puhati svjećice. Da sama otvaram svoj poklon bez “asistencije”. Sretan mi ovaj blagoslovljeni rođendan, gospodin mi čestita lupkanjem već od 5 ujutro, Rio grebanjem od 6, jedino me budući tatica pustio da spavam još koliko želim nakon rođendanske puse u 7. Sve je dobro. Zapravo bolje ne može. beskrajno zahvalna -napisala je uz nove fotografije Ecija. 

Inače, Ecija je u utorak proslavila svoj 37. rođendan, a tim povodom joj je suprug posvetio emotivnu objavu. 

1/13

- Najbolja ženica na cijelome svijetu danas slavi svoj ročkas. Moj mali borac i uskoro najbolja mama na svijetu - napisao je na Instagramu.  Uz čestitku, priložio je nekoliko fotografija s njihovog prošlogodišnjeg bajkovitog vjenčanja, ali i fotografije iz privatne arhive.

Bubnjar grupe Pravila igre i bivša voditeljica vjenčali su se 10. rujna na otoku Vrniku pred oko 80 uzvanika, među kojima su bili i pjevačica Nives Celzijus, poduzetnica Snježana Schillinger, bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman, i članovi grupe Pravila igre. 

VEZANI ČLANCI

 

 

Svoju vezu potvrdili su na ljeto 2016. godine, a da ih veže nešto više od poslovne suradnje i prijateljstva, dalo se naslutiti početkom lipnja te godine kada je Ecija na svom Instagramu objavila snimku iz zračne luke u kojoj ju je nakon poslovnog putovanja dočekao Goran s njezinim psićem Riom. Kad je ugledao Eciju kako dolazi s prtljagom, Rio je nakratko pobjegao, a ubrzo ga je sustigao bubnjar sastava Pravila igre nakon čega je svoju odabranicu nježno zagrlio i poljubio.

Svoju vezu odlučili su potvrditi i zarukama nakon šest mjeseci veze, no kako su priznali, to uopće nije važno jer imaju osjećaj da se poznaju čitav život. Prosidba se dogodila u dvorcu u Firenzi, a kako ga ne bi razotkrila, Goran je osmislio poslovni put na kojem mu je Ecija bila pratnja. 

VIDEO Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube: 'Sjajni ste, ali nerado vas gledaju'

Komentara 1

LO
Lolita3
14:16 05.10.2023.

A usta ko hrenovke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije