Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prije nisam razumjela'

Ecija Ojdanić ispričala da se priprema za dva velika trkačka izazova te otkrila kako se ovime krenula baviti

Foto: Bojan Zibar
1/15
02.04.2023.
u 18:30

Glumica iza sebe već ima nekoliko istrčanih maratona, a sada se priprema za još jedan maraton te ultramaraton.

Naša glumica Ecija Ojdanić često na svojim društvenim mrežama pokazuje kako trenira te dijeli svoje rezultate, a tako je glumica otkrila i da je velik ljubiteljica trčanja te da se počela i natjecati. Iza nje je već i nekoliko istrčanih maratona, a sada je otkrila i kako se priprema za neke nove.

- Kako sam istrčala odlično vrijeme na tom Verdijevom maratonu, nekako sam htjela vidjeti da li ima u mojim nogama snage za još jedan s obzirom na obveze i sve mi se pokazao idealan taj maraton. Tako da, Bratislava, idem vidjeti da li ću i u kojem vremenu istrčati dva maratona u mjesec dana – otkrila je Ecija što iduće sprema za InMagazin.

- Nekako mi je u pripremi kako sad već i te maratone trčim dosta rutinski, da se okušam u nekakvom ultramaratonu, dakle 50 km, pa 6 sati, pa ćemo vidjeti dalje – dodala je te otkrila i kako se počela baviti trčanjem.

- Uopće nisam voljela trčati i nisam razumjela ljude koji trče. To mi je izgledalo potpuno besmisleno sve dok nisam prestala pušiti. Trčala sam od straha da se ne udebljam. Mučila sam se s tim, ali to je kao nešto što s obzirom na prirodu mog posla možeš obavljati svugdje, i na putovanjima. Staviš tenisice u torbu i trčiš. Onda mi se dogodila ta jedna vrsta preokreta i shvatila sam da je trčanje jedna vrsta meditacije gdje uđeš u jednu predivnu mentalno-fizičku zonu kojom je to postala moja ovisnost, moj ispušni ventil, natjecanje sa samom sobom. Ta vježba izdržljivosti toliko mi je pomogla na svim razinama. Kažu da je trčanje ovisnost, čak je i dokazana ovisnost – rekla je te dodala da sada trenira pet puta tjedno te da joj je za takav ritam potrebna podrška ukućana koju i ima.

 

Podsjetimo, Ecija se već ranije pohvalila na društvenim mrežama svojim trkačkim uspjesima, a tijekom zime otkrila je i kako je s prijateljicom i sinom otišla na skijanje. Tamo je pobijedila i jedan svoj strah. 

- Da nije mog hrabrog sina, nikad se ne bih usudila na Zipline. Ali, ako on želi, ne mogu ga pustiti samog! Premrla sam od straha jedno sto puta, snimali smo post partem govore, ali, sve je prošlo puno nježnije i manje strašno nego li sam mislila. I tako, još jedna granica preskočena! I sjećanje za cijeli život spremljeno u ladicu sjećanja - napisala je glumica pored fotografija i dodala: - P.S: moj izraz lica stvarno nije proporcionalan stvarnom osjećaju zip line-a.

VIDEO Danijela Martinović o vezi s inspektorom: 'Stvarno sam sretna'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije