PONOSNA MAMA

Ecija Ojdanić pohvalila se novim životnim uspjehom kćeri Cvite: 'Ona je izabrala svoj put'

Drniš: Glumica Ecija Ojdanić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
01.09.2024.
u 20:00

Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu, napisala je glumica na Instagramu.

Glumica Ecija Ojdanić na društvenim mrežama pohvalila se uspjehom njezine kćeri, a podijelila je i nekoliko zajedničkih fotografija. 
Naime, lijepa Cvita je nedavno upisala psihologiju na fakultetu u Amsterdamu, a ponosna mamaobjavila je nekoliko zajedničkih fotografija. 

- Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu. Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška, napisala je glumica na Instagramu.

Cvitu je dobila u braku s Antom Viljcem, od kojeg se razvela 2007. godine,a osim nje, glumica ima i 14-godišnjeg sina Jakova iz braka sa sadašnjim suprugom Robertom Orhelom.

Ojdanić je prije nekoliko dana objavila i da je s kćeri otputovala u Amsterdam  i napisala kako joj se sviđa grad. 
Amsterdam, Dan prvi.. Prava istina je da se do 14 h izmijenilo nekoliko vremenskih (ne)prilika, ali nas dvije pamtimo samo sunčane dijelove .. To nam je u genima, uostalom .. - napisala je za početak, a zatim otkrila da su se stvari ipak popravile: - Amsterdam, dan drugi.. Uživanje u razonodi, sportu i iznimno sunčanom i ugodnom danu u Amsterdamu - stoji u opisu druge objave. 

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Drniš: Glumica Ecija Ojdanić
1/13

U komentarima su Eciju i Cvitu dočekali brojni komplimenti: - "Bravo, uživajte", "Guštajte", "Dobrodošle u Nizozemsku", "Treba uživati u svakom lijepom trenutku", "Obožavam te gledati i slušati, pusa cure", "Sretno Cviti u novom životnom poglavlju" - pisali su pratitelji.
Podsjetimo, svojim dolaskom Ecija je upriličila svečanu proslavu povodom osvajanja prve Zlatne palme za hrvatsku kinematografiju na filmskom festivalu u Cannesu. Ovu uglednu nagradu ostvarili su režiser Nebojša Slijepčević u suradnji s producentima Katarinom Prpić i Danijelom Pekom za kratki film "Čovjek koji nije mogao šutjeti". Svečanost se održala u prostorijama zagrebačkog kina Kaptol, a Eciji su društvo pravili suprug Robert Orhel i samozatajna kći Cvita Viljac.

VEZANI ČLANCI: 

Sretna obitelj stupila je na crveni tepih i spremno pozirala za kamere fotoreportera. Majka i kći za ovu posebnu priliku obukle su crne sakoe i ispod njih različite topove. Cvita se pojavila u nešto opuštenijem izdanju te gornji dio upotpunila traper hlačama svijetle plave boje, dok je Ojdanić došla u ipak nešto formalnijoj kombinaciji s hlačama šireg kroja. Između njih poziciju je zauzeo Ecijin suprug i Cvitin očuh Robert odjeven u bijelo odijelo i košulju boje lavande, koje je iskombinirao s tamnoplavim trapericama.

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije