Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI AS

Edin Džeko sa suprugom Amrom odmara u Dubrovniku: Ondje posjeduju vilu i ne skrivaju koliko uživaju

Foto: Instagram
1/9
11.06.2024.
u 22:00

Nogometaš i njegova supruga zbilja uživaju u jednom od najljepših hrvatskih gradova - Dubrovniku!

Bosanskohercegovački nogometni as Edin Džeko i njegova supruga Amra uputili su se u Dubrovnik, a snimkama i fotografijama s odmora pohvalili su se i svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Isto tako, na jednoj snimci Edin i Amra plešu na plaži u kupaćim kostimima, a na fotografiji piše: "Mladi i ludi".

Edin i Amra u Dubrovniku posjeduju i vilu, a tijekom ljeta se uvijek vrate u naš predivan grad. Par je u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i djevojčicu Hanu. Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević. Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine. Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju. Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 290 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotografije s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/7

 

Podsjetimo, Amra je imala zavidnu manekensku karijeru kada je 2011. u Los Angelesu upoznala Edina koji je bio na pripremama s tadašnjim klubom Manchester Cityjem. Tada su počeli vezu na daljinu koja je trajala četiri godine, a zatim su se vjenčali. 

 

VIDEO: U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije