Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromna žena

Edita Misirić ništa nije poželjela pušući svijećice za 31. rođendan

edita misirić
/
12.06.2011.
u 16:35

Voditeljica RTL televizije rođendan je proslavila u tišini Triblja gdje je bila u posjetu prijateljima, a prva joj je čestitala Antonija Mandić

Voditeljica Edita Misirić u subotu je proslavila 31. rođendan. Čim je otkucala ponoć prva joj je čestitala kolegica Antonija Mandić s kojom je te večeri bila na otvaranju kluba Lighthouse u Vodnjanu.

– Kada mi je Tonka čestitala, glumac Duško Modrinić na stol mi je donio komad kolača i jednu lučicu koja je poslužila kao rođendanska svijeća. Kako su me iznenadili, nisam se ni sjetila nešto poželjeti dok sam u nju puhala – kaže RTL-ovka Edita.

Rođendan je provela kod prijatelja u Triblju, uživajući u suncu i tišini.

– Nema slavlja za ovaj rođendan, navečer sam s Antonijom i još nekoliko prijatelja samo nazdravila pićem – kaže Edita.

Ključne riječi

Komentara 2

FE
Felicijen
22:03 12.06.2011.

Taj mršavi komarac bi jedino mogao poželjeti konačno nešto pojesti....

NH
N-Hudy
23:35 18.06.2011.

...Kak popuniti rubrike po novinama.. Samo treba napisati članak o nekoj polu-popularnoj osobi kak (ni)je proslavila rođendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije